”Kan bli Champions Leagues nya skräll”

SPEL

Lundkvist om dagens drag – här är alla spel

✓ BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Om vi lämnar alla i bankränteintervallet 1,02 till 1,05 finns det inte mycket som platsar i den här kolumnen. Dubbeln på att finska Lahtis och ungerska Haládas gör sitt på hemmaplan ger dock över två gånger pengarna på nätet. Värt en mindre peng.

DAGENS DRAG

Förra sommaren hittade vi smultronet Anorthosis på vägen mot Champions League. Buducnost Podgorica kan vara ett liknande bär i år. På hemmaplan är laget absolut inte golvat mot Polonia Warzawa. Närmare fyra gånger insatsen på Podgorica bör synas.

DAGENS AVSLAG

Spartak Trnava från Slovakien är stor favorit mot Inter Baku. Gästerna tog sig dock vidare ett steg i fjol och var dessutom inte långt ifrån att skrälla mot FK Partizan. 1,35 på Spartak är alldeles för klent odds på ettan. Pass.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Det är svårt att tro att någon annan än 2 Reven d’Amour ska vinna det tredje försöket till Sprintermästaren, V65-3. Han kan öppna fort och har man hållit ifrån sig Maharajah så ska man också vinna det här. Han kan bli het ibland men över 1?640 meter är det inget problem för Henrik Larssons stjärna.

DAGENS DRAG

Två gånger i rad har jag spelat 2 Smokin Gun i V65-2 utan att få betalt. Han har ett litet aber och det är att han än så länge inte visat någon startsnabbhet i Sverige och därför hamnar han lite på vingel. Men hans avslutningar går inte att klaga på.

DAGENS AVSLAG

Även om de flesta av Åke Svanstedts hästar går bra är jag inne på att det blir svårt att vinna V65-5, DD-1 för 3 Nisse. Han är startsnabb och har rätt förutsättningar, men jag tycker inte att han har den rätta gnistan.

✓ MATTE FORSLUND

DAGENS SÄKRA

Hur ska roboten Jim Furyk kunna torska mot gipsarmen Vijay Singh? Det fattar i alla fall inte jag. Singh är förmodligen tourens sämsta puttare och har inget stäm i spelet i övrigt heller. Furyk går som en klocka och vinner den här headen lätt. Det här är ett bra spel till 1,80 på Svenska Spel.

DAGENS DRAG

Hunter Mahan mot Nick Watney. Den här headen känns klar. Mahan spelar bra golf varje helg. Var fyra nu i helgen och var med i toppen av US Open också. Watney är en klass sämre. Minst. Bra spel till 1,83 på ­Svenska Spel.

DAGENS AVSLAG

Lisburn Distillery tar emot Zestaponi i kvalet till Europa League. Lisburn står i 1,85 och det känns konstigt, inte för att jag har björnkoll på lagen men av det jag läst mig till så tror jag matchen är vidöppen. Jag spelar inte.