Bäst på spel!

SPEL

Sportbladet tog unik dubbelseger i svensk media

Sportbladet är störst och bäst på spel.

Det är ännu en gång bevisat genom vår populäre sportspelsexpert Ulrik Sandebäcks dubbelseger i stryktipset och måltipset i 20 svenska experter tippar.

– Jag värderar segrarna högt, att slå 19 andra experter i både stryktipset och måltipset är stort i spelbranschen, säger han.

Sportbladet har tidigare vunnit Svenska Spels Tio tidningars tips och är även i år i toppstriden av både stryktipsligan och Europatipsligan.

Så segern i speltidningen Vi Tippas klassiska tävling 20 svenska Experter tippar var väl ingen direkt oväntat seger?

– Kanske inte direkt, även om jag haft ledningen ganska länge så går det aldrig att slappna av. Det finns trots allt massor av rutin hos konkurrenterna, men utan att vara kaxig så var jag väl en av favoriterna som höll för trycket den här gången.

Värderar du den här segern mer än segern i Tio tidningars tips?

– Både ja och nej. Den här tävlingen är roligare, alla tippar ett 24-raderssystem i

47 veckor, och det är betydligt fler konkurrenter.

– Så den väger tyngre för oss i branschen, men Tio tidningars tips är en ännu mer klassisk tävling, den har funnits sedan stenåldern. Jag är kluven, men jag är mycket nöjd med att ha troféer i båda två, då slipper jag ju välja?...

De tre SM-vinnarna i stryktipset hamnar långt ner i resultat-listorna. Förvånad?

– Inte alls, en gambler kan komma in i stimmet under en femveckorsperiod. Men under 47 veckor så brukar det sluta med att vi som jobbar med det här professionellt visar sig vara bäst, det skulle vara nästan konstigt annars.

Vad är du mest nöjd över under Vi Tippas tävling?

– Jag fick in en tipsvinst på en kvarts miljon i höstas. Hade läsarna kryssat i rutan för dubbelvinsten hade den raden gett en halv miljon kronor.

Bästa semestertipset?

– Gå och bada, hösten är lång och seg. Ladda upp så att ni är förberedda till att de stora fotbollsligorna drar i gång i augusti.

– Det gör i alla fall jag. Nu tar jag ledigt från att synas i tidningen några veckor.

Under Ulrik Sandebäcks semester ersätter lika dugliga Marcus Källberg och Bosse Lundkvist i Sportbladets spalter för att ge er extra pengar i sommarvärmen.

Fortsätt läs de matiga spelsidorna i Sportbladet.

Det lönar sig.