Spel

Grattis...

Sportbladet toppar Tio tidningars tips – igen: ”Är alltid lika roligt”

Av: 

Linus Hedrén

SPEL

… Ulrik Sandebäck, 42, som tillsammans med Steven-Lee Holmdahl slutade delad etta med TT i Tio tidningars tips för Stryktipset.

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck.
Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck.

– Tack så mycket. Tror det här var min femte tipsligavinst på tio år som jag är med och vinner, men det är alltid lika roligt att ta hem just den här prestigefyllda ligan.

Utan att överdriva kan man säga att du älskar Stryktipset. Varför är detta spel så fantastiskt?

– Ihop med V75 är det världens mest sociala spel. Och till skillnad från V75 lever spelet alltid i två timmar. Man ger liksom aldrig upp hoppet och för en liten summa har man chans att hugga om miljonvinster. Det är helt enkelt det perfekta spelet.

Vad krävs för att lyckas på Stryktipset?

– Att vara påläst är så klart alltid en fördel. Att leta bortglömda lag är nyckeln, men samtidigt inte krångla till det. Det är inte helt lätt och är väl också det som är tjusningen med spelet.

Vilket lag vinner Premier League?

– Jag tippade tidigt på Chelsea. Men valde faktiskt inför mötet med Tottenham att göra en utbetalning, en funktion flera spelbolag numera har. Man kan avbryta spelet och plocka hem en eventuell vinst innan spelet är avgjort. Jag har fått lite dåliga vibbar. Men Chelsea har inget Europaspel och är så klart fortsatt favorit till att ta hem det då Antonio Conte har fått alla stjärnor att dra åt samma håll, ser ut att ha kul ihop. Alla topplagen har världsspelare på varenda position numera så hur managern får ihop gruppen till en enhet tror jag blir allt viktigare.

Efter tio år på Sportbladet lämnar du nu över stafettpinnen till Steven-Lee Holmdahl. Vad ska du göra nu?

– Jag har en del spännande projekt på gång, men ska också försöka ta det något lugnare efter att ha jobbat extremt mycket det senaste decenniet. Dock slipper ni mig inte helt, Tipset i sista stund kommer jag göra även i fortsättningen.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att min fru ska förlåta mig efter att jag i dag (i går) bränt vår bröllopsdag för tredje året i rad. Hon är härdad, men man ligger väl inte på plus direkt ...

ANNONS EXTERN LÄNK

Reka och hitta dina favoritspel på Oddset! Spel på lag och ligor från världens alla hörn. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert: