Spel

”Modo saknar Foppa – avstå spel på dem”

SPEL

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 1 oktober.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Hertha Berlin har tappat allt vad självförtroende heter. Kunde inte ens slå ett lettiskt lag hemma i förra omgången. Ska nu till Lissabon för att möta Sporting. Det är svårare. Mycket svårare?... Stark etta till 1,52 hos Betsson. Galatasaray har form. Vinner till 1,30.

DAGENS DRAG

Dagens roligaste spel är utan tvekan vitryska Bate Borisov, som återfår tre spelare från avstängning, hemma mot Everton. Jag tror Bate har mer än 20 procents vinstchans – därmed lockar oddsen som är uppe i 6‚25 för ettan! Everton har lite ”problem” och lär rotera en del.

DAGENS AVSLAG

Modo saknar Peter Forsberg. Vilket betyder mycket. Foppa har legat bakom fyra av Modos totalt fem mål?... Brynäs har inte haft marginalerna med sig – men viker aldrig ned sig. Ettan till 1,65 ratas alltså.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Även om 2 Mutola Bob känns mer som en sprinter tror jag att det är hon som går segrande ur striden i V65-1. Hon är väldigt startsnabb och jag kan inte tänka mig att Kontio släpper spets trots distansen och jag tycker inte att D.J. Seabrook ser formtoppad ut vilket gör det enklare för Mutola Bob.

DAGENS DRAG

Från att ha radat upp segrar och sedan fått en tävlingspaus och laddat batterierna har nu 9 Marzipan fått ett lopp i kroppen och det har med all säkerhet gjort nytta. I V65-6, DD-2 har hon fått bakspår men jag tror att det kommer att lösa sig bra därifrån och då ska hon ses med bra chans.

DAGENS AVSLAG

1,50 på Frölunda tycker jag är för lågt då Djurgården ser starka ut i årets elitserie. Redan på försäsongen besegrade Djurgården göteborgarna och även om Frölunda startat säsongen bra är Dif inget lätt nöt att knäcka.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Hoppsan, här sitter jag och funderar på vilka superlativ man kan använda angående dagens utbud, att jag nästan glömde bort det viktiga – tipsen. Werder Bremen får tillbaka kreatören Özil medan Athletic saknar en kvartett. Formen hos baskerna är helt klart tveksam. Kan bara bli en etta till 1,70.

DAGENS DRAG

Som sagt, ett magiskt bra utbud och jag har fastnat för flera fina odds. Heerenveen kommer få problem borta mot FK Ventspils. 3,80 är värt en syn. Lazio imponerar inte nämnvärt, bortamatchen mot Levski Sofia blir ingen ”walk in the park”. Provar ettan till något för höga 3,80 hos Bet365.

DAGENS AVSLAG

1,55 på PSV hemma mot ständigt underskattade Cluj. Alltså, jag lirar inte den ettan till det oddset ­under ett dygns pistolhot. Rumänerna är bra! När ska bolagen lära sig?

Tobias driver sajten rekatochklart.se

ANNONS

Europeisk toppfotboll när den är som bäst – vilka lag spikar du på Europatipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel