DAGENS BÄSTA SPEL

Publicerad:
Uppdaterad:

SPEL

✓ Marcus Källberg

DAGENS SÄKRA

Färjestad lär vara extra laddat efter den svaga insatsen senast och laget har toppchans hemma mot Rögle. 1,55 finns hos flera nätbolag och det är taget. Middlesbrough spelade riktigt bra mot Newcastle och med viktige Adam Johnson åter är det dags för en efterlängtad vinst nu.

DAGENS DRAG

Frölunda har visat fin form på slutet och jag håller ­laget som favorit mot ett Brynäs med kännbara, ­defensiva avbräck. Av dagens alla engelska objekt är främst Crystal ­Palace mot ett försvagat Ipswich samt ett nytänt Queens PR ­hemma mot Bristol City spelvärda.

DAGENS AVSLAG

Liverpool kanske tar sig samman och slår Wolves med ett par bollar, men å andra sidan har harmonin i truppen knappast blivit bättre av insatsen mot Portsmouth. Set finns bättre favoriter att luta sig emot i dag.

✓ Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

4 Never Again (V75-5) tror jag fortsatt stenhårt på. Hultmans treåring är med i finalen av derbyt nästa år. Senast var han otäckt bra och här slaktar han allt igen, trots tufft motstånd. 4 Chimall T.T. (V75-6) är en kanon. Han höll strålande senast och körs han till front. Sen är saken biff.

DAGENS DRAG

Roliga skrällar finns det gott om. 9 Bambi’s Comet (V75-2) är en sådan. 5 Super Light (V75-3) är hästen med nio liv och nu är formen på topp igen. Passas. 9 Staro Capricorn och 11 Karbo Cake är streckvärda skrällbud i svåra V75-4. Glöm inte 10 Access Tooma i sista.

DAGENS AVSLAG

4 Robin K. (V75-4) har övertygat stort på slutet men rapporterna från stallet är tveksamma. Hästen har varit sjuk sedan senast och är tunt jobbad. Ändå är han klar favorit. Gardera eller chansa bort.

✓ Glen Strömberg (Tipsexpert hos Expekt.)

DAGENS SÄKRA

Manchester City (1,42) är obesegrat hemma och nu ska Mancini visa om han kan ge en önskad effekt. Goda förutsättningar finns hemma mot Stoke, som kommer att spela hårt och defensivt men inte mycket mer. Får Tevez igång anfallsspelet vinner City klart.

DAGENS DRAG

Kan inte låta bli att spela på detta överodds. Man får 1,82 på under 2,5 mål och jag hade räknat med runt 1,60. Birmingham har bara släppt in 18 mål på 18 matcher och Chelsea har en del tveksamheter att fundera kring från de senaste veckorna. Upplagt för en tät och försiktig match.

DAGENS AVSLAG

Jag rör aldrig 1,60 på Middlesbrough. Boro har tre raka förluster och har bara vunnit tre av elva hemmamatcher i ligan. Scunthorpe är inget kanongäng, men de ligger ändå bara sex poäng efter Middlesbrough.

Publicerad: