Spel

”Nästan alla lag blir avklädda mot Barça”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Nästan alla lag blir avklädda på Nou Camp. Det blir liksom inte lättare när man som bottenlag kommer dit och saknar både sin avstängde målvakt och mittback. Nä, Mallorca är troligen helt utan chans mot Barcelona i cupen. Odds: 1,25 (Expekt). Tyskland slår Japan till 1,16.

DAGENS DRAG

Kazakstan har stora problem inför OS-kvalet i ishockey. Åtta KHL-spelare har tackat nej. Därmed har Norge – med bland andra Per-Åge Skröder, Mats Zuccarello Aasen och Patrick Thoresen – vettig chans till 1,80. I samma kval liras Österrike mot Slovenien till 1,80.

DAGENS AVSLAG

Ser att en del experter skriker ut Malmö hemma mot Nybro. Jag säger pass upp! Mif som redan har släppt iväg flera spelare har fått två nya avbräck i förstafemman. Etta till 1,50 är för dåligt.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Sprinterdistans med bilstart är 15 Robinson Starlights bästa förutsättningar, men när det i dag serveras 2?140 meter med voltstart och dessutom tillägg drar nog många öronen till sig. Jag räknar med att han rundar hela gänget ändå och spikar i V65-6, DD-2.

DAGENS DRAG

Jag har hållit på och tjatat flera gånger om 5 Sindar som startar i V65-3 i den här rutan och jag provar en gång till nu när den tänkta favoriten Spangmigutten är struken. Sindar går hela vägen in i mål och får han bara travet att funka från start kan han vinna.

DAGENS AVSLAG

1,50 på Malmö kan kännas som ett bra odds efter deras vinster på slutet, men laget är tunt och det är inte helt säkert att man orkar rada upp segrar med tanke på hur truppen ser ut. Bra chans till seger, men för dåligt odds.

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Treårige hingsten 4 Pain Riche har öppnat karriären med två raka segrar. Hästen ägs av ett tvättföretag och chansen är god att segerraden är ren från förluster även efter V65-2 på Gävletravet. Leif Witasp fixar tredje raka för Super Photo Kosmos-sonen i E3-bonusen.

DAGENS DRAG

Den amatörtränade sjuårige valacken 1 Delamain visade hyfsad spänst i steget när han lekte hem ett lopp på Romme i senaste starten. Klarar Delamain och Robert Wilhelmsson att försvara innerspåret bakom bilen tror jag att de vinner V65-öppningen på Gävletravet i kväll.

DAGENS AVSLAG

Hög ålder på flera hästar i V65-6 och det blir ingen enkel uppgift för dem på tillägg att runda till seger. Ett par av de gamla kämparna där bak kommer att dra på sig många streck, men vinnaren finns nog i främre volten.

ANNONS

Europeisk toppfotboll när den är som bäst – vilka lag spikar du på Europatipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel