Spel

– Oddset trycks ner på Italien – märkligt

SPEL

Sportbladets nye spelexpert Steven-Lee Holmdahl om onsdagens avslag

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 3 mars 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL (Ny spelexpert på Sportbladet)

DAGENS SÄKRA

Maradona har testat över 100 spelare sedan han tog över Argentina. Laget vimlar av klasspelare, men det saknas kemi och samspel. Tyskland är raka motsatsen – en pålitlig lagmaskin, som nästan aldrig underpresterar. Ettan, dnb (pengarna tillbaka vid kryss), testas till 1,60 hos Bwin.

DAGENS DRAG

Schweiz har stora problem inför kvällens match – såväl defensivt som offensivt. Senderos, Djourou, Huggel, Nkufo, Vonlanthen samt ytterst tongivande Frei är alla indisponibla. Uruguay har aviserat ett starkt lag. Suarez/Forlan bildar vasst anfallspar. 3,20 är spelbart.

DAGENS AVSLAG

Italien kommer att experimentera en hel del i kväll. Och Lippi kan inte använda sig av Nesta, Buffon, Zambrotta, Camoranesi eller Toni. Oddset trycks ändå ner till 1,60 mot kapabelt Kamerun. Märkligt.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

7 Triton Sund (V64-3) är en av Sveriges bästa hästar. Årsdebut och träningsrapporterna går i dur. Motståndet spöar han med en backhand och singelstrecket är givet.

8 Caddie Elenor (V64-5) lovar mycket. Senast var hon stark när hon krossade allt från dödens. Bra chans och en fräck spik.

DAGENS DRAG

1 A Step Further (V64-1) kan skrälla. Här lutar det åt rygg på ledaren och med lucka i tid kan det smälla. Formen är på topp.

8 Alwood (V64-6) imponerade i debuten för Kari Lähdekorpi senast då han flög till spets och försvann till överlägsen seger. Samma visa igen? Jag tror det.

DAGENS AVSLAG

Starka favoriter ger en känsla av att utdelningen kan bli ganska låg. Risken är därmed uppenbar att det blir jackpott/ingen utdelning på fyrorna – så rådet är att spela enbart i sexrättspotten.

PATRIK FERNLUND (Trav365)

DAGENS SÄKRA

8 Caddie Elenor (V64-5) var fruktansvärt bra senast då hon vann från utvändigt ledaren. Har fartresurser utöver det vanliga och det här gänget slår hon lätt.

7 Triton Sund (V64-3) gör års-debut och vinner direkt mot lämpligt motstånd.

DAGENS DRAG

8 Alwood (V64-6) såg bländande ut senast – första starten för Kari Lähdekorpi. Spets och slut – hämta ut.

Passa även 9 Flax Avenue (V64-2) som var kraftigt förbättrad senast. Körs dessutom av en stekhet kusk.

DAGENS AVSLAG

5 Nova Zet (V64-6) var bra senast men känslan är att hon inte kämpar ihjäl sig i slutstriderna. Moralen är tveksam och hon känns inte som någon het seger-kandidat i kväll.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till nedan!

ANNONS EXTERN LÄNK

Se samtliga Champions League-matcher på C More! Beställ här

C MORE

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel