Följ Strömbergs tips och tjäna pengar!

SPEL

Nu finns det svart på vitt

Expekts eget äss Glenn Strömberg är betraktad som Sveriges ledande fotbollstyckare - och också den bästa experttipparen. Det finns det svart på vitt på under de 20 veckor då Strömberg mer än fördubblat sina pengar på tips i Spelbolagsfajten.

– Jag lägger ned enormt mycket tid på mina tips och jag har alltid haft ett stort intresse för spel, säger Glenn Strömberg.

I Spelbolagsfajten handlar det om dueller mellan tre olika experter i femveckorsperioder. Alla expeterna, från utvalda spelbolag, börjar med 1 000 kr och den som har minst pengar kvar efter fem veckor slås ut, den som har mest vinner. Duellen har pågått i fyra omgångar och Glenn Strömberg har kammat hem alla duellerna. I 20 veckor i rad har han alltså varit bäst.

Senast, i konkurrens med bland andra Glenn Hysén, förvaltade Strömberg sina 1 000 kr mycket väl och de var värda hela 2 875 kr efter fem veckor.

– Jag hoppas att det finns några som har följt mina tips för det har ju gett en ganska bra slant, säger Strömberg själv.

Det är bara att hålla med. Strömberg har varit rena vinstmaskinen under de 20 veckor som duellen pågått. Se här bara:

Vinst första veckan: 96 procent.

Vinst andra veckan: 58 procent.

Vinst tredje veckan: 79 procent.

Vinst fjärde veckan: 187 procent.

Den som har följt hans tips under dessa 20 veckor och har spelat för totalt 4 000 kan kvittera ut 4 214 kr i ren vinst. Det är en nettovinst på över 100 procent.

– Glenn har varit en av de bästa investeringsrådgivarna i Sverige den senaste tiden. Det finns knappast någon aktieportfölj eller fond som matchar en liknande vinst vecka för vecka under dessa 140 dagar. För en spelare är över 100 procent i vinst en makalös siffra över en 20-veckorsperiod när det handlar om att ta ut fotbollsmatcher, säger Expekts PR-manager Dan Vikman.

De nya tipsen presenteras på fredagen.