”Udinese måste anfalla”

Glenn Strömberg tippar kvällens matcher i Uefacupen

Efter dramatiken i Champions League vänder Expekts spelexpert Glenn Strömberg blickarna mot kvällens matcher i Uefacupen.

Här nedan presenterar han sina två bästa spel.

Dynamo Kiev–Paris SG

Tips: 1. Odds: 1.80 (Expekt)

Glenns kommentar: Efter 0–0 i Paris har Dynamo Kiev ett jätteläge att avancera till semifinal. PSG har klass men jag tror att man har tankarna på franska ligan medan Uefacupen smäller väldigt högt för ukrainska Dynamo Kiev. Det är ett erfaret lag med stor rutin från europacupspel och man vinner denna match. 1.80 är ett bra odds!

Udinese–Werder Bremen

Tips: Över 2,5 mål. Odds: 1.70 (Expekt)

Glenns kommentar: Kvällens mest överraskande odds för mig. 1.70 på att vi får se minst tre mål i Udine är taget. Det blev 3–1 i Bremen och Udinese måste anfalla med öppningar som följd. Över 2,5 mål i matchen känns gjutet.

Övriga matcher

– Jag hoppar över Manchester City–Hamburg och Marseille–Shakthar Donetsk.

Båda hemmalagen ska vända tvåmålsunderlägen. Marseille tror jag inte fixar biffen men City kan göra det hemma. 2–0 räcker. Det kan bli en sån där magisk ljusblå kväll med tanke på Citys hemmastyrka, men min respekt för Hamburgs organisation och resultat på bortaplan tidigare i Uefacupen gör att jag avstår spel.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.