Ludvika

Kastade på luren när han vunnit miljoner – trodde det var säljare

Av: 

TT

Malin Wigen

Slängde på luren när han blev miljonär.
Slängde på luren när han blev miljonär.

SPEL

En 65-årig man trodde att det var en påstridig säljare som hörde av sig på lördagskvällen – men i själva verket hade han blivit miljonvinnare.

– Det är roligt hur folk reagerar, men att få luren slängd i örat på mig har jag aldrig varit med om, säger Svenska Spels vinnarkommunikatör i ett pressmeddelande.

En 65-årig man i Ludvika vann 2,2 miljoner kronor i lördagens lottodragning, men när Svenska Spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell ringde upp för att gratulera till vinsten slängde mannen på luren.

– Han frågade varför jag ringde så sent och helt plötsligt slängde han på luren utan att jag hade hunnit berätta varför jag ringde, säger Magnus Fridell, i ett pressmeddelande från Svenska Spel.

Efter några minuter ringde dock mannen tillbaka och bad om ursäkt. Han hade hunnit rätta sina rader och sett att han blivit miljonär.

Jag måste be om ursäkt för att jag slängde på luren. Det är en påstridig säljare som ringer mig i tid och otid. Så jag kände att jag var tvungen att ringa upp och be om ursäkt. Men är det verkligen sant? Jag är helt paff. Det känns väldigt, väldigt konstigt men jag är väldigt glad”‚ ska han ha sagt.

”Kan bli några resor”

På måndagen ringde Magnus Fridell upp vinnaren igen och denna gång pratade de lite längre.

Det pirrar i hela kroppen och jag kan inte fatta det, att just jag har vunnit. Jag vaknade i går morse och låg bara och skrattade, det var grymt”, sade mannen i det samtalet.

Mannen är pensionär så pengarna kom lägligt.

Ja, nu vill jag göra mig skuldfri. Sedan kan det ju bli några resor. Du vet, man tittar på resor ibland och känner att det är väldigt dyrt, men nu kanske det inte behöver kännas så längre”, säger miljonvinnaren till Svenska spel.

Magnus Fridell säger att det är första gången han varit med om att någon slängt på luren i örat på honom.

– Men jag förstår honom, jag skulle också bli irriterad om det ringde någon som jag trodde ville sälja något till mig sent en lördagskväll. Men sen var det väldigt fint att han ringde och bad om ursäkt, och det var världens lyckligaste mas som jag pratade med, säger han i pressmeddelandet.

ANNONS

Stor dramatik eller promenadseger? Tippa helgens toppfotboll och se om du fixar 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel

/

Ludvika

ÄMNEN I ARTIKELN

Ludvika