Han ersätter Miller i AIK

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-08-25

Spelbolag tror att Björn Wesström tar över om skotten lämnar

Tar över igen Björn Wesström (till vänster) ersatte Mikael Stahre när han lämnade AIK för Grekland och Panionios. Nu tar han över huvudansvaret igen – om Alex Miller lämnar.

Alex Miller kan lämna AIK för ett toppjobb på det skotska fotbollsförbundet mitt i AIK:s jakt på ett nytt allsvenskt kontrakt

Vem ersätter då honom?

– AIK har redan uttryckt önskemål om att Björn Wesström skulle ta över efter Miller, säger Peter Fridén, oddsättare på spelbolaget Nordicbet.

Det skotska fotbollsförbundet flörtar med AIK:s tränare Alex Miller.

Enligt den skotska tidningen Daily Record så är skotten en av de hetaste kandidaterna till ett toppjobb på förbundet. Och Miller själv verkar intresserad av förbundets tjänster.

”Intresserad”

– Om jobbet handlar om att utveckla ungdomar, bedöma vårt spel och coachning så är jag intresserad, ska Miller ha sagt till Daily Record.

Blir det verklighet kan alltså Miller lämna klubben mitt i jakten på ett nytt allsvenskt kontrakt. Vem tar då över?

”Uttryckt önskemål”

Sportbladet Spel kollade vad spelbolaget Nordicbet tror.

– AIK har redan uttryckt önskemål om att Björn Wesström skulle ta över efter Miller, säger Peter Fridén, oddsättare på spelbolaget och fortsätter:

– Det skulle visserligen bli lite tidigare än planerat men han är den med bäst insikt i truppen. Att hitta något externt alternativ under slutspurten tror vi inte blir aktuellt även om några av namnen känns intressanta.