”Vill inte spela Barça”

Publicerad:
Uppdaterad:

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

Foto: ap

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Manchester United har visat upp ett mycket fint spel på slutet. Laget var överlägset West Ham i veckan och borde slagit Everton förra helgen. Men fick nöja sig med 1–1 på bortaplan. Nu väntar Hull – en bra uppgift. Odds: 1,20. Hoffenheim (1,55) och Valencia (1,40) vinner.

DAGENS DRAG

Umeå IK ger 2,05 (bet365) för seger i cup­finalen. Med tanke på att Linköping saknar Jesscia Landström och att laget har drabbats av sjukdomar i veckan tycker jag att det oddset är värt att testas. Lille har god chans hemma mot ett skadedrabbat Nantes. Ger runt 1,70.

DAGENS AVSLAG

Barcelona spelar en mycket underhållande fotboll och har nu hela tio segrar i rad. Men trots det vill jag inte rekommendera spel i kväll – 1,35 på tvåan mot succénykomlingen Malaga tycker jag är för lågt. Avstår spel.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

2 Sahara Dynamite (V75-1) är den givna spiken i dag. Han är grymt bra, tar ledningen och förlorar knappast. 3 Bobtail (V75-4) är också en urstark favorit. Efter strykningen av Lie Detector är den rena straffsparken. 3 Yield Boko (V75-6) singlas också. Han bör pipa till spets och sen är det slut.

DAGENS DRAG

5 I’m a Beauty Face (V75-2) kan vara en open stretch-vinnare. Tar ledningen och sen släpper Daniel Olsson till Annicka. När luckan kommer invändigt 200 kvar så… 2 Caramba Hall (V75-3) kan också utnyttja det öppna spåret. Frontar och släpper till Jaded. Sen smäller det på upploppet.

DAGENS AVSLAG

1 Dude Kemp (V75-5) tror jag inte så mycket på. Han ser ut att ha tappat formen och är en favorit i fara. 3 Tom Raider (V75-7) var visserligen mycket bra senast men möter värre hästar nu. Garderas!

✓ MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

I V75-4 ströks 5 Lie Detector, då är det bara att spika 3 Bobtail i stället. I V75-6, DD-1, ströks 6 Maharajah, då är det bara att spika 3 Yield Boko i stället. Nu har båda lägena och är i en klass för sig i kullarna.

DAGENS DRAG

Det här är roligt att försöka hitta när det är så stora favoriter, för att jag tror att de finns. Nog är det dags och läge för 3 Ivory Tilly att på allvar ge 2 Annicka en match i V75-2. Björn Goop tror att det ska vara fullt möjligt.

DAGENS AVSLAG

Som spelare tycker jag man får ha lite hjärta, men gärna inte som journalist. Det skär ändå lite att sätta upp ståtliga 4 Jaded i V75-3 här. Tänk på att han är lite osäker och att stallet har strukit två hästar i omgången.

Publicerad: