Allsång på Skansen 2015

Hen är favorit att ta över allsången

Av: 

Minimedia

Viktor Blomberg

SPEL

Har lett Melodifestivalen och Bingolotto: ”Har vana”

Marie Serneholt är favorit att ta över allsången, enligt oddsen. Hon har bland annat programledarerfarenhet från Melodifestivalen som hon 2011 ledde med Rickard Olsson.
Marie Serneholt är favorit att ta över allsången, enligt oddsen. Hon har bland annat programledarerfarenhet från Melodifestivalen som hon 2011 ledde med Rickard Olsson.

Petra Marklund har meddelat att hon hoppar av som allsångsledare.

Enligt oddsen finns nu ett alternativ som sticker ut som favorit att ta över.

– I topp ligger Marie Serneholt, säger Jonas Nilsson på spelbolaget Unibet.

Det har under en tid spekulerats kring huruvida Petra Marklund skulle fortsätta som programledare för Allsång på Skansen.

Så sent som på tisdagseftermiddagen skickade spelbolaget Unibet ut ett pressmeddelande med odds som visade att man trodde att Marklund skulle stanna kvar en säsong till.

– SVT har sagt att de vill att Petra Marklund fortsätter som allsångsledare och vi tror inte att hon kastar in handduken riktigt än, sa bolagets Jonas Nilsson då.

Rutinerade oddsfavoriter

Bara timmar senare, i slutet av sommarens sista program, meddelade hon att hon tackar för sig.

Nu finns i stället odds uppe på vem som tar över den populära sommarklassikern.

– Det finns många hugade spekulanter att ta över det ärofyllda uppdraget och i topp ligger Marie Serneholt (3,50), Sanna Nielsen (4,50) och Kalle Moreus (7,00), samtliga med stor programledarvana och flera år av artisteri i bagaget, säger Jonas Nilsson på Unibet, men han lägger även in en brasklapp.

TV4-profil på listan

– Något som man bör ta i beaktning är att ett antal namn på listan kanske också är aktuella för Eurovision som nästa år går i Sverige, att man programleder både ESC och allsången känns inte så troligt. Något som talar emot min personliga favorit Sanna Nielsen.

Bland några av de lite mer osannolika kandidaterna finns unga stjärnskottet Zara Larsson, TV4-profilen Jessica Almenäs och radioprogramledaren Adam Alsing, alla till 151,00 gånger insatsen.

Se oddsen nedan.

ANNONS

Jackpot på Europatipset – 1,5 miljoner i potten! Spana in kupongen och gå för 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel

/

Allsång på Skansen 2015

ÄMNEN I ARTIKELN

Allsång på Skansen 2015

Spel