Spel

”Norrköping har vaknat på allvar”

SPEL

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: bildbyrån

Dagens bästa spel 19 augusti.

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Sveriges landslagstjejer ställer upp med en offensiv och stark elva i dagens träningsmatch mot Norge. Lotta Schelin, Jessica Landström, Victoria Sandell Svensson, och Kosovare Asllani är alldeles för bra för norskorna. Odds: 1,73. Barcelona slår Manchester City till 1,50.

DAGENS DRAG

Jag tror IFK Norrköping har vaknat på allvar nu. Laget mosade Ängelholm senast – 18–1 i avslut – och nu återkommer Stefan Thordarson från avstängning. Laget har inte imponerat borta, men Qviding är en passande uppgift. Tvåan spelas till goda 2,40 hos bet365.

DAGENS AVSLAG

Ängelholm mot Assyriska känns helt öppet på förhand. ÄFF är favorit hemma trots att laget blev helt utspelat senast. Samtidigt mosade Assyriska topplaget Gif Sundsvall hur enkelt som helst. Jag avstår ettan.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

2 Trade East (V64-3) har övertygat för Hans Adielssson. Hästen radar upp segrar och verkar heller inte banga för att ta på sig blåstället och sänka dem från dödens. Nu är läget utsökt samtidigt som de värsta konkurrenterna har drabbats av sämre spår. Det luktar ny seger lång väg.

DAGENS DRAG

Glöm inte 10 Indra Pine i V64-1, hon är på gång igen. I V64-2 kan 9 Oracle skrälla, en mycket fin häst. 2 Mind Your Head i V64-4 är min chansspik i omgången. Svek senast men kan betydligt bättre och har bra löpskalle. 3 Trophy Stand satt fast efter vila senast och blir livsfarlig nu i V64-5.

DAGENS AVSLAG

Det känns lite avslaget när man inte kan hitta någon utpräglat svag favorit på Solvalla i dag. Blir det ännu en omgång med jackpott på fyra (och – hjälp! – fem) rätt? Hoppas inte men risken är uppenbar.

✓ TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Det gör ont i både själ och hjärta, men jag blir så illa tvungen i dag. Manchester United kommer givetvis inte att ge stackars Burnley den minsta chans i världen till poäng. Odds därefter. Ber om ursäkt för den bristande fantasin, men dagens utbud tillåter inget annat. Odds: 1,35.

DAGENS DRAG

Här är det desto roligare. Av flera tänkbara drag har jag fastnat för Sheffield Wednesday i bortamöte mot Newcastle. Jag vill hävda att Newcastles försvar en sämre dag håller låg div 3-klass. Kommer bli många fina lägen för vasse Tudgay i Wednesday-anfallet. Odds: 5,00.

DAGENS AVSLAG

Nej, jag har då sett mitt älskade Spurs spela fotboll utanför White hart Lane alldeles för många gånger. Ofta bedrövliga insatser. 1,90 borta mot Hull synas aldrig. Aldrig.

Tobias driver sajten rekatochklart.se

ANNONS EXTERN LÄNK

Vilken EM-succé! Klicka hem Sportbladets unika Isak-tröja! Begränsat antal - först till kvarn

Sportbladet Shop

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel