Spel

DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Vi har en mycket intressant spelfredag framför oss.

I hockeyettan finns det flera spelbara lag. En av de mest troliga vinnarna är Nybro som möter ett skadedrabbat Halmstad. Stark etta till 1,40. Karlskrona har kommit i gång och lär få ett lyft av nye Steve Yetman. Slår Mörrum till 1,45.

DAGENS DRAG

Villa-Lidköping har toppform och gör allt rätt just nu. Förr brukade glidarna i Villa kräva fin is för att prestera – det får dom i Vänersborgs nya islada. Tvåa till 1,95.

Svenska Spel ger hela 3,30 för ”pånyttfödda” Tierp mot ett lätt överskattat Arboga. Ett odds som MÅSTE synas.

DAGENS AVSLAG

Det finns fler spel som jag vill lira som Chicago och Washington i NHL, men nu ska vi prata avslag.

En bräcklig favorit är utan tvekan Örebro mot Oskarshamn. Oddset 1,75 för ettan är alldeles för lågt. Nej, tack.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

V65 på Bergsåker och avstängda hemmakusken Robert Bergh har anlitat bland andra Per Lennartsson som lånekusk, inget dumt val. Han kommer att få segerdefilera minst en gång och det är i V65-3 med 7 Staro Dow Jones som tar ledningen och stannar där hela vägen in i mål.

DAGENS DRAG

Sundsvall Hockey har haft en tung period med bland annat svininfluensa och det har förstås inneburit ett fall i tabellen. Nu får man tufft motstånd hemma i Gärdehov av Växjö men där har Sundsvall stått upp bra mot topplag. Jag tror på hemmaseger till 3,10.

DAGENS AVSLAG

Toppmötet i hockeyallsvenskan mellan Malmö och Leksand är svårtippat. Malmö kommer från en sval insats och Leksand från en holmgång, i dubbel bemärkelse, mot AIK. Spelmässigt är det bara att stå över den här matchen.

Patrik Fernlund (Trav365)

DAGENS SÄKRA

7 Heimdall (V65-2) var otroligt bra senast efter långt uppehåll. Fick då ett perfekt lopp men avgjorde med en gäspning och såg kanonfin ut. Möter tuffare motstånd i kväll men kommer han till ledningen är det toppchans. En rolig spik.

DAGENS DRAG

9 Ontario Ås (V65-3) har hög kapacitet och kan vinna med rätt resa. Ett givet streck. 12 Nimble (V65-6) är en mycket fin fyraåring som tränaren har höga tankar om. Är stark och skulle gynnas av hård körning. Spurtar ner många över upploppet.

DAGENS AVSLAG

2 Bilbo A.U. (V65-1) har inte visat något extra på länge och får svårt i kväll trots ett bra läge. Han möter några vassa motståndare och det krävs en perfekt resa för att han ska vara med på målfotot. Inget för mig.

ANNONS

Europeisk toppfotboll när den är som bäst – vilka lag spikar du på Europatipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel