”Stjärnfyllt City fortsätter vinna”

Experten Glenn Strömberg ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 11 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Efter att ha sett Burnleys första 45 minuter mot Chelsea i förra omgången har jag svårt att se laget kunna störa Liverpool på Anfield. Stark etta till 1,21, hcp-spelet -1,5 mål ger runt 1,65. Atletico Madrid var blekt senast. Tar snabb revansch mot Racing Santander till 1,50.

DAGENS DRAG

Hull har haft en hel del tur den här säsongen. Tror det vänder nu. Sunderland är riktigt starkt hemma och har en perfekt uppgift. 1,80 är bra för ettan. I Championship spelar jag på Queens PR (1,85) och Leciester (1,90). Båda lagen är på uppgång och har beskedligt motstånd.

DAGENS AVSLAG

Jag har ofta förespråkat spel på Degerfors den här säsongen. I dag gör jag ett undantag – tycker inte oddset 1,50 för tvåan borta mot Öster­sund är spelbart. Jag hade velat ha ett odds runt 1,75. Avstå, alltså.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

6 Alandias Lime (V75-2) är min fräcka spik. Hon är startsnabb och kommer enkelt att blåsa till spets. Väl där blir hon svårslagen. Vindsnabbe 13 Lome Stjernen (V75-5) singelstreckas också. Han har en passande uppgift och står 20 meter bättre till än tidigare. Sveper allt.

DAGENS DRAG

7 Keso i V75-4 är ett tuft drag i ett annars svårt lopp. Han är riktigt bra för klassen och körs av Örjan Kihlström. Med klaff är jag inne på att han blir svår att stå emot. Jag lirar! 10 Staro Allentown (V75-7) är ett fartmonster som har bra chans trots bakspåret på kort distans. Spikas på dubbeln.

DAGENS AVSLAG

13 Ninotchka (V75-2) har jag ingen känsla för. Hon ska runda ett helt fält efter att ha visat sig bäst med ­tidig tätkänning. Som klar favorit är hon inte intressant – här spikar jag dessutom emot.

GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Bordeaux–Grenoble. Här är det inget snack. Nio av tio gånger blir det hemma­seger. Bordeaux ­leder ­ligan med tre vinster och ett kryss. Grenoble ligger sist i tabellen med fyra raka för­luster. Given etta till 1,30!

DAGENS DRAG

Manchester City har ­öppnat riktigt bra med stark offensiv och noll ­insläppta mål. Kanske inte lika övertygande som ­Arsenal, men Arsenal håller inte hela året. Jag tror att City har en riktigt bra chans och spelar ­ettan till 2,75!

DAGENS AVSLAG

Burnley kommer att ta de flesta av sina poäng hemma men man kommer att ta poäng borta också. Liverpool är storfavorit, men 1,17 backar jag aldrig.

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.