”Dif är allsvenskans kanske sämsta lag”

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: ola axman

Dagens bästa spel 24 augusti.

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har en trevlig spelmåndag framför oss. Mest troliga vinnarna är Brann hemma mot Sandefjord och Liverpool hemma mot Aston Villa. Båda lagen känns som sunda vinnare. Brann är riktigt starkt hemma och har skyttekungen Erik Huseklepp i toppform. Vettig dubbel till 2,05.

DAGENS DRAG

Jag tycker att dagens bästa spel är att IFK Norrköping ska vinna med två eller fler mål hemma mot Sirius. Det är himmel eller helvete över Pekings spel och när det väl lossnar så blir det klara segrar. Därför lockas jag av 3,20 hos Bet365 för 1 mål. 1860 München liras till 2,05

DAGENS AVSLAG

Trelleborg brukar vara pålitligt hemma mot andra mittenlag. Men i dag är jag tveksam. Halmstad är ett ojämnt lag – tipparens mardröm – och kan mycket väl ta poäng. Jag rör i alla fall inte ettan hos Ladbrokes till låga 2,10.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

7 Nonstop (V65-2) har gjort fyra starter och inte varit i närheten av förlust. Susanna Richters treåring är ett löfte som siktar på Kriteriet i höst och nu är det dags för femte raka segern. I V4-1 spikar jag 6 Blue Note som bjöd på en stark långspurt som tvåa senast. Motståndet är beskedligt.

DAGENS DRAG

5 Stolen Identity (V65-1) är jag svag för. Stefan Melanders jänkare var strålande som trea på Solvalla näst senast och följde upp den insatsen men en rapp spurt i ett taktiklopp på V75. Dags nu! I DD-2 chansar jag och spikar 9 Super Brian. Han är på väg mot en ny formtopp och har ett perfekt läge.

DAGENS AVSLAG

Det är alltid farligt att lämna avslag på en häst tränad av Åke Svanstedt, sådant brukar man få äta upp. Men jag tror faktiskt inte att 3 Conrads on Line klarar av att spöa Stolen Identity i V65-1.

✓ TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Försäljningen av Gareth Barry till Manchester City kommer att visa sig vara värre än väntat för Aston Villa. Och det visades om inte annat i premiären hemma mot Wigan där man var helt utspelat. Av Wigan. W-I-G-A-N. Noll poäng då och det blir förstås inte fler borta mot Liverpool.

DAGENS DRAG

Nu är det ångest i varje match, Hammarby IF. Men söderbröderna har som bekant hämtat in tre nya lirare och förhoppningsvis känner inte de samma press som de övriga spelarna i truppen. En spetskvalité i sig. 3,65 på en Bajenseger borta mot Gefle känns lite väl högt, eller hur?

DAGENS AVSLAG

Nja, under två gånger degen (låga 1,75 på Betway) på Göteborg borta mot Djurgården känns inte aktuellt. Visst, Dif är kanske i dag allsvenskans sämsta lag. Tror ändå man kan tända till lite extra nu.

Tobias driver sajten rekatochklart.se