Spel

”Jag spelar ettan”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Linköping har fem raka nollpoängare, men har fortfarande chansen att nå den så viktiga andraplatsen i serien. Både motivation och klass finns därmed för att jumbon Södertälje enkelt ska besegras på hemmaisen i kväll. Jag spelar ettan till 1,40.

DAGENS DRAG

Barcelona föll lite oväntat mot Espanyol i derbyt i helgen. Anledningen till det kan vara att fokus låg på kvällens match mot Lyon. Det ska bli mycket kul att se Messi utmana Källström. Tvåan spelas direkt till 2,05. Hartlepool är skadedrabbat och Swindon är bra nu. Odds: 2,10.

DAGENS AVSLAG

Jag tycker Accrington Stanley har blivit för stor favorit i mötet med Luton. Gästande Luton har fortfarande chans att hänga kvar i serien – men då krävs det segrar. Lär i alla fall kämpa desperat här. Avstå spel.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Fem raka förluster, vem hade trott att det skulle inträffa för Linköping? Nu blir det inte någon sjätte raka förlust utan när redan kvalserieklara SSK kommer på besök är det som på beställning för LHC och självklart vinner man.

DAGENS DRAG

När den tänkta favoriten 6 Quick Trip är struken kan det öppna vägen för 7 Happiness Photo (V65-6, DD-2). Ensam på springspår borde ge en bra start och avslutningen senast från ett köläge med 13 sista 400 var bra, han tog på ledaren hela vägen in i mål.

DAGENS AVSLAG

Djurgården måste nog vinna om slutspelsdrömmen ska leva vidare och Skellefteå vill säkra sin plats i slutspelet. Matchen kommer att vara tät. Fördel Djurgården inför bra hemmapublik, men svårtippat.

DANIEL LARSSON

DAGENS SÄKRA

8 Junction (V65-6) årsdebuterade senast och var rejält närgången till Ivanhoe Diamant över mållinjen. Sjuåringen har ett chansartat utgångsläge. Men, men lite klaff med positionerna är han nog en av de hungrigaste i detta gäng. Det kan gå i en omgång som ser svårlöst ut.

DAGENS DRAG

10 Staro B.B.King (V65-2) har haft skadeproblem och inte fått chansen att visa sin kapacitet. Nu dyker han efter lång frånvaro upp i amatörregi och av provloppet på Jägersro 12 februari att döma så kommer han göra en bra insats direkt.

DAGENS AVSLAG

4 Harpos Oprah (V65-3) var fin senast. Men i debuten galopperade hon från start, efter det har hon 13 gånger i rad startat bakom bil, och ändå galopperat flera gånger från start. Nu provar hon åter volten. Nej tack, säger jag!

ANNONS

Jackpot på Europatipset! Chans på 2,5 miljoner – tippa veckans hetaste matcher.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel