”Kan ta Notts County till Premier League”

SPEL

Spelbolag tror på succé för Sven–Göran Eriksson

Foto: Svennis nya arbete Under onsdagen presenterades Sven–Göran Eriksson som ny fotbollschef i Nottingham-klubben Notts County. Här poserar han på lagets hemmaarena Meadow Lane.

Vid lunchtid under onsdagen presenterades Sven-Göran Eriksson som ny sportchef i Notts County.

Drömmen är att nå Premier League enligt svensken, och spelbolaget tror att det är fullt genomförbart.

– Vi håller det inte för omöjligt, säger Jörgen Sparredal på bet365.

Sven–Göran Eriksson har varit ryktenas man sedan han i våras fick sparken som förbundskapten för Mexiko.

Nu kan dock spekulationerna läggas på is ett tag då svensken under onsdagen presenterades som ny sportchef för den engelska League 2–klubben Notts County som hör hemma i staden Nottingham.

Drömmer om Premier League

På den välbesökta presskonferensen meddelade Svennis att drömmen med arbetet är att föra klubben till Premier League. Spelbolaget tror att den kan gå i uppfyllelse.

– Vi håller det inte för omöjligt att Svennis kan ta Notts County till Premier League. Spelarna har visat ett enormt intresse för klubben de senaste dagarna och de är nu favoriter att vinna League Two till oddset åtta gånger pengarna, säger Jörgen Sparredal, marknadschef på bet365.

”Mycket goda förutsättningar”

Enligt uppgifter i brittisk media kommer Svennis få 25 miljoner kronor om året för att ta klubben till minst The Championship före 2014.

– Notts County har nu mycket goda förutsättningar att bli ett Championship-lag och vi erbjuder favoritoddset 1.25 på att de lyckas med det inom fem år, berättar Sparredal.