Spel

Svensk spelare vann stort – på Spaniens guld

Av: 

Minimedia

Erik Pettersson

SPEL

Var Spaniens EM-guld en överraskning för dig?

Det var det inte för en svensk kund hos Unibet.

– Vi hade en svensk spelare som satte 25 000 kronor på Spanien att vinna EM till oddset 3.65 och kunde hämta hem knappt 100 000 kronor, säger Jonas Nilsson på spelbolaget.

Det blev ett historiskt EM-guld för spanjorerna i Kiev.

Aldrig tidigare hade ett land försvarat ett EM-guld.

Och aldrig tidigare hade ett landslag vunnit tre stora mästerskap i rad.

Inför turneringen var det givetvis mycket spel på turneringen från Sverige. Men hos Unibet spelade de flesta kunderna inte på att just Spanien skulle vinna.

– Vi hade en del spel på Spanien, så klart, även om Tyskland, Holland och Sverige var populärare alternativ sett till intresse för svenska spelare innan turneringen, säger Jonas Nilsson på Unibet.

Rätt ute på förhand

Men en svensk spelare var helt rätt ute. Han eller hon spelade 25 000 kronor på att Spanien skulle ta hem guldet.

Odds: 3,65.

Utdelningen: 91 250 kronor.

– Vi hade även en annan svensk som satte 1200 kronor på att det skulle bli just Spanien och Italien som möttes i finalen till 14 gånger pengarna, och vann knappt 17 000 kronor. Det fanns även de som hade backat Italien till 12 gånger pengarna men som förmodligen slutade hoppas ganska tidigt i finalen som totaldominerades av Spanien, berättar Nilsson.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel