”AIK är inte lika bra den här säsongen”

Publicerad:
Uppdaterad:

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck om måndagens avslag

Foto: bildbyrån

Här är Dagens Bästa Spel, måndag 15 mars 2010.

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Helgen har nästan varit magiskt bra. Sju av sju spel gick in i går plus Bomben på nästan 4 300 gånger – även lördagen blev en riktig höjdare.

Dagens bästa spel tycker jag är underspelet (max två mål) mellan Örebro och Åtvidaberg. ÅFF lär KRIGA i dag. Odds: 1,70.

DAGENS DRAG

Gefle dras med skador inför premiären och saknar sju spelare. Bland dessa: Hasse Berggren, Daniel Theorin och Jonathan Hellström. Elfsborg saknar klasspelare som Bajrami, Ishizaki, Lucic, och Ericsson. Jag tror på en tajt och målsnål match. Under 2,5 mål spelas till 1,75.

DAGENS AVSLAG

AIK:s innebandylirare är inte riktigt lika bra den här säsongen. Och Falun på bortaplan är ingen match man bara glider hem. Jag tycker i alla fall att 1,65 på tvåan är för lågt. Lockas då mer av ettan till 3,00.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

11 Feseth Nils (V65-2) brukar köra motståndet i sank i god tid. Han har varit mycket bra på slutet och har toppchans till femte raka segern.

4 Valuable Rose (V4-4) är en häst som alltid avslutar starkt, han brukar vinna trots att det ser kört ut. Senast stördes han till galopp under attack. Revansch.

DAGENS DRAG

Glöm inte bort formkortet 1 Elles W.Phedo i V65-1. Hon var klart bra vid segern näst senast och följde upp med en fin spurt i skymundan senast på Solvalla.

6 Sun Power C.G. (V65-5) må vara aningen svårbedömd efter senaste insatsen men om han är lika bra som näst senast är loppet över. Dubbeldrag!

DAGENS AVSLAG

Eftersom jag tror att Sun Power C.G. vinner V65-5, DD-1, måste jag göra tummen ner för favoriten 4 La Bella Vita i samma lopp. Visst är läge och form plusfaktorer men hon är inte lika bra som min idé.

✓ TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

0–0 i torsdagens möte med Sporting för Atletico Madrid, och vi som känner det där laget kan bara tacka och ta emot. Ett större ”varannan-dags-lag” är svårt att hitta. Blir inte det minsta förvånad om Osasuna i dag får resa hem med 0–4 i baken efter stor show signerad firma Forlan/Agüero.

DAGENS DRAG

Visst, jag vidhåller vad övriga Sverige är inne på; Åtvidaberg åker ur allsvenskan, allt annat är en skräll modell Sverige–Vitryssland 2002. Men en premiär är en premiär och är det någon gång nykomlingar brukar sprattla till så är det nu. ÖSK känns dessutom lätt överskattat. 5,80 på tvåan testas.

DAGENS AVSLAG

Tingsryd är som vanligt sämst när det gäller. Torsk borta mot Hästen i lördags och nu är det stor, stor press på jättefavoriten i kvällens hemmamatch. Förlust – och allt är slut. Lär bli krampaktigt.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till här!

Publicerad: