Spel

”4,10 på Djurgården lockar till spel i kväll”

SPEL

Källberg om dagens drag – här är alla spel

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Athletic Bilbao har slagit både Atlético Madrid och Valencia på slutet och har mycket bra form. Man har aviserat ett i stort sett ordinarie lag här och ett reservfyllt Sporting Gijón får det kämpigt på San Mames. En stark etta som det finns upp till 1,70 på hos nätbolagen.

DAGENS DRAG

Flera intressanta odds i kvällens elitseriematcher. Frölunda bröt sin negativa trend senast men övertygade inte spelmässigt och höga 4,10 på ett formstarkt Djurgården lockar till spel. Brynäs har bra chans mot ett försvagat Timrå och även oddset på Södertälje känns spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Kärpät var riktigt svagt senast mot Lukko och laget verkar helt formlöst för dagen. TPS Åbo är däremot i toppslag just nu och med samma insats som senast mot JYP är man långt ifrån chanslöst här. Ettan får vila.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Voltstart senast funkade inte för 3 Highland Queen när hon var med på V75. Men i dag är det autostart som bjuds och då blir det felfri start för henne. Då blir det också ledningen och där sitter hon hela vägen hem i V65-2.

DAGENS DRAG

1 Speedy Gold (V65-1) har en bit kvar till guld men han känns mer segersugen än flera andra. Vem ska ta dödens? Varken Yorktown Gunner eller Bar Code vill gå där men någon måste, och bakom smyger Speedy Gold med till seger.

DAGENS AVSLAG

Loppet blev perfekt kört för 12 Martin L.Sisu när han vann på V75, men han behöver inte skämmas för sin seger. Nu ska han laddas för finalerna och lär inte tömmas helt så jag provar några emot honom i V65-6, DD-2.

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Ingen tvekan. Även om Järvsöfakssonen 12 Stamping får det tuffare och tuffare propostionsmässigt, och det finns några formstaka hästar längre fram i V65-3. Men med tanke på formen han visade upp på V75 på Bergsåker senast går det inte att göra annat än att spika honom.

DAGENS DRAG

Det inledande snabbloppet V65-1 när V65 kommer till Gävle innehåller några hästar som har haft svårt att vinna på rikstoton. Stefan ”Tarzan” Melanders kanadensare 3 Yorktown Gunner har till exempel inte vunnit sedan han kom till Sverige för två och ett halvt år sen. Men han är duglig.

DAGENS AVSLAG

12 Martin L.Sisu är bästa och formstarkaste hästen i avslutande V65-6, DD-2. Jag väljer ändå att gardera med tanke på att klass 1-finalen i Örebro nästa lördag är viktigare och att lång distans inte gynnar honom.

ANNONS

Jackpot på Europatipset – 6 miljoner i potten! Spana in kupongen och gå för 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel