”Blåvitt är en säker vinnare”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Med sitt extremt låga försvarsspel har Gefle överraskat många lag. Tränaren Pelle Olsson har lyckats igen – men i kväll tror jag det kommer en reaktion. Gefle saknar två startspelare (Dahlén/Bapupa) och möter ett uppretat IFK Göteborg. Ettan spelas till hyggliga 1,52.

DAGENS DRAG

Jag tycker att jag har hittat ett mycket spelvärt drag i Hearts hemma mot Hibernian. Gästerna ser ut att sakna sex ordinarie spelare – varav fyra är avstängda. Hearts är dessutom helmotiverat – slåss om Europaplatser – och jag spelar faktiskt ganska hårt på ettan till 1,83.

DAGENS AVSLAG

Gårdagen blev usel för min del – men jag var nog tyvärr inte ensam om att göra spelbolagen glada. Landskrona Bois kan vara en favorit i fara i kväll. Nykomlingen Syrianska har hög högstanivå och kan överraska.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Lottningen av spåren har varit till fördel för 2 Beijing Man i lopp 6, V5-3 på Åby. Han är väldigt snabb ut och gillar kort distans och även om han möter Glee Face som har samma startsnabbhet som Beijing Man kommer Dan Widegren att leda loppet från start till mål med Beijing Man.

DAGENS DRAG

5 Bellini i V65-6, DD-2 hade fyra raka segrar innan det gick lite grus i maskineriet. Nu när Clear Sign är struken ser det ut som om den offensive Petter Lundberg ska kunna ta över ledningen och då blir det svårt för både Born to Dance och Victoria Sisu att komma ikapp Bellini.

DAGENS AVSLAG

Oddset på Kanadaseger mot Lettland är inte spelbart. Ska ni spela den matchen får ni försöka hitta något bra handicapspel eller liknande. De flesta handicapspelen ser svåra ut och jag vilar från spel i den matchen.

MATTE FORSLUND

DAGENS SÄKRA

Kanada är självklart helt klara mot Lettland men oddset är därefter. Jag tycker även att Göteborg är helt klara till 1,45 mot Gefle, trots att de inte gjorde någon bra match mot Elfsborg senast. Gefle är mediokert på bortaplan och IFK vinner här.

DAGENS DRAG

Bästa spelet i dag är Tjeckien mot Sverige. Jag är inte imponerad av Sverige hittills och framför allt defensivt ser vi tunna ut. Tjeckien är bättre och 2,35 på dem på Svenska Spel måste spelas. Jag tror även att Werder Bremen kan skrälla borta mot Hamburg till 2,90.

DAGENS AVSLAG

Detroit till 2,10 på bortaplan mot Anaheim känns iskallt. Anaheim leder med 2–1 i matcher och har nu hemmaplan. Varför ska Detroit vara favorit i den här matchen? Kan gå hur som helst så avstå spel.

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.