”Leeds United är för bra för League One”

SPEL

Ulrik Sandebäck med dagens säkra – här är alla tips

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Leeds United är alldeles för bra för League One. Utan straffet på minus 15 poäng hade laget haft serieledning med tio poängs marginal... Nu får laget kämpa lite mer för uppflyttning. Till den här matchen återkommer bland andra Alan Thompson.

Jumbon Port Vale mosas till 1,40.

DAGENS DRAG

Hästö har spelat fin handboll på slutet, men ändå bara fått med sig en pinne mot topplagen. Nu väntar Västerås hemma och vi tror på revansch till 2,05.

Bologna är i bra slag och vinner hemma mot Ascoli, som har bäste målskytten Soncin avstängd. Oddsen ligger runt 1,65.

DAGENS AVSLAG

Milan spelar hemma mot Celtic i Champions League i kväll. ”Hela världen” tror på ett oavgjort resultat eftersom det gynnar båda lagen. Men Svenska Spels 1,60 för krysset är ändå skrattretande lågt. Vi avstår spel.

CHALLE Berglund

DAGENS SÄKRA

Sjachtar Donetsk har en liten chans att gå vidare i Champions League. De behöver ta in tre poäng och fyra mål på Celtic som möter Milan borta. Det är ingen omöjlig uppgift då Benfica inte har något att spela för. Det kanske inte räcker till avancemang men Sjachtar vinner matchen.

DAGENS DRAG

Det som borde ha varit en bra position blev till en fälla senast för 10 Enya Cheval i V65-3. Rygg på en ledare som tröttnade och drog med sig Enya Cheval bakåt och Söderqvist i sulkyn kunde inte göra nåt. Lite mer röta med loppet i dag så ska det inte vara omöjligt att hon vinner.

DAGENS AVSLAG

Efter den senaste starten måste man vara tveksam till 3 Antzinthepantz i V65-5, DD-1. Nu fanns det en anledningen till hans bleka insats men jag tycker ändå att man får hantera honom med försiktighet.

Daniel LARSSON

DAGENS SÄKRA

Antzinthepantz (V65-5) var inget vidare senast på Solvalla men i starten innan, som var Breeders’ Crown där Commander Crowe vann, satt han fast med sparade krafter. Uppgiften i kväll ser lämplig ut och kan han svara ut Äldans K. från start är mycket vunnit. En bra chans!

DAGENS DRAG

Noa Santana (V65-1) gör första starten i Sverige och vi vet inte speciellt mycket om honom, dock så var han näst senast fyra i Breeders’ Crown och har trots allt vunnit åtta lopp i år. Vi byter även Thorsten Thietz och Marisa Brock mot Hans och Erik Adielsson. Intressant!

DAGENS AVSLAG

Caesar af Solnäs (V65-2) var bäst när han senast vann från femte ytter men har efter det varit struken för halsproblem. Men ett lurigt andraspår och debuten över lång distans gör att jag letar andra hästar.