Flera fina spel i den spanska fotbollen

avSteven-Lee Holmdahl

SPEL

Dagens bästa spel till söndag den 20 januari.

Här får ni Dagens säkra, Dagens drag och Dagens avslag.

Våra spelexpert Steven-Lee Holmdahl ger sina bästa spel och analys på dagens sportspel.

Missa inte heller Sportbladet Spels nya Facebook-grupp Dagens bästa spel.

Varje dag får ni Dagens säkra, Dagens drag, Dagens avslag, omröstningar och exklusiva tips.

Kommentera, diskutera och lägg upp egna spel.

Medlemmarna fortsätter att strömma in.

https://www.facebook.com/groups/dagensbastaspel


Dagens säkra

Inverkan av skador och avstängningar kan ofta överdrivas. De flesta lag kan hantera att två-tre ordinarie spelare saknas. Men jag är helt övertygad om att Valladolid kommer hämmas av frånvaron på kantlöparen Nacho och Ruben ”spindeln i nätet” Alcaraz. Levante var det klart bättre laget i förra hemmamatchen mot Girona. Etta, draw no bet: 1,50.

Dagens drag

Fortsätter i La Liga. Kan det vara så att snabbe och finurlige Inaki Williams äntligen är på väg att blomma ut på allvar? Bara blixtrat till sporadiskt de senaste säsongerna, men besitter väldigt goda egenskaper. Får ta extra stort offensivt ansvar nu, med skador på Aritz Aduriz och Raul Garcia. Gjorde två mål senast. Nätade borta mot Villarreal i fjol. Synas nu till 2,90.

Dagens avslag

Något säger mig att Tottenham kommer ha tillräckligt med kvalité för att avfärda Fulham i dag – trots massor av avbräck. Fått skador på Moussa Sissoko och vasse målkungen Harry Kane. Formstarke Son Heung-min har åkt iväg på landslagsuppdrag. Kan fortfarande sätta ut en kompetent startelva (Dele Alli, Christian Eriksen, med flera) – men odds runt 1,70? Nja. Ratas.

ARTIKELN HANDLAR OM