Bordeaux vinner – med handikapp

SPEL

Sandebäck tror svensklagen får tufft i Uefa-cupen

Nürnberg–AZ Alkmaar

Under 2,5 mål Bet365: 1,90.

Två lag som inte riktigt får till det i ligan. Tyskarna är till och med på nedflyttningsplats. Stor missräkning. AZ har spelat upp sig i ligan och går vidare på ett oavgjort resultat här. Bäste målskytten ”Kalmarbrassen” Ari Ferreira är avstängd och tränare Louis van Gaal satsar nu på en tät defensiv. Jag är helt inne på att det blir en målsnål match – det blir max två mål.

Villarreal–Elfsborg

1 (-2) Partybets: 2,01.

Elfsborg försöker alltid spela fotboll – något som straffar sig när de möter några av Europas toppklubbar som Valencia och Fiorentina på bortaplan. Nu ställs laget mot ett uppretat Villarreal som sviktat i ligan. Nu kräver fansen en klar seger – och det får dem mot ett uppgivet och tröttkört Elfsborg.

Everton–Zenit

X/1 (halvtid/fulltid) Bet365: 4,50.

Everton är helt säkert på ett avancemang vid kryss. Laget behöver inte ta några risker och är ytterst svårslaget hemma. Zenit hoppas på kryss – men behöver en seger för att vara helt säkert på fortsatt spel. Vi tror att de ryska mästarna orkar stå emot i en halvlek. Sedan tar Everton över.

Bordeaux–Helsingborg

1 (-1) Nordicbet: 2,65.

Henke Larsson och kompani har gjort det fantastiskt bra i Uefa-cupen. Är redan klart för fortsatt avancemang och känner sig ”mätta nu”. Fransmännen behöver en pinne till – vi tror att det blir tre enkla poäng. Laget som slog tillbaka Toulouse i helgen med 4–3 vinner med minst två måls marginal.

Ålborg–Getafe

1 Ladbrokes: 3,00.

Efter Getafes senaste insats i Uefa-cupen är vi tveksamma till inställningen hos spanjorerna. Inför nästan helt folktomma läktare föll de mot H.Tel-Aviv (som håller typ AIK-klass) på hemmaplan. Till den här matchen ställer dessutom Michael Laudrup över de småskadade mittfältarna Francisco Javier Casquero och David Sousa. Ålborg föll med flaggan i topp senast och måste vinna här för att ha chansen till fortsatt avancemang. Motivationsetta till hela 3,00!