Bojan: ”Därför vinner mitt AIK”

Publicerad:
Uppdaterad:

Gästtipparen Bojan Djordic om söndagens bästa drag

Här är Dagens Bästa Spel, söndag 3 oktober 2010.

✓ MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Ajax har inlett ligaspelet övertygande och ett bortasvagt Utrecht är normalt sett en lämplig uppgift.

Ettan spelas med hcp -1. Elfsborg har en viktig kvartett åter efter avstängning och toppchans hemma mot Åtvidaberg.

DAGENS DRAG

Sevilla har störts av en lång skadelista de senaste veckorna men nu är läget klart förbättrat. Tränarbytet lär också medföra ett lyft och ett Atlético utan viktiga trion Agüero, Godin och Reyes lär få det tufft i Sevilla. Bra odds även på Sampdoria mot Bologna.

DAGENS AVSLAG

Chievo är ganska klar favorit mot Cagliari. Laget trivs dock bäst när man får spela på kontring och då offensive nyckelspelaren Pellissier troligen missar matchen känns den ettan sårbar.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

En av årets höjdare på Solvalla, the next generation på banan där stona gör upp om 1 miljon i Oaks, i V65-5, DD-1. 3 Tamla Celeber vinner och jag tror inte att hon skulle göra bort sig bland hingstarna i Kriteriet heller.

DAGENS DRAG

Inget stämde för 2 Orecchietti (V65-3) i Kriterieförsöket.

Han galopperade bort sig direkt bakom bilen vilket var synd. Jag tror att han hade varit segeraspirant om han tagit sig till final. Nu får han vara med i Consolation i stället, inte lika kul men kul för oss som spelar honom.

DAGENS AVSLAG

1 Nahar (V65-1) är ett styrkefenomen, men han kan fortfarande inte hantera innerspår bakom bilen riktigt. Näst senast blev det galopp men även om han går felfritt tappar han eller blir fast, gardera.

✓ BOJAN DJORDIC (Tipsexpert hos Nordicbet)

DAGENS SÄKRA

Min nya adress erbjuder flera nya spelalternativ. Till exempel hittar jag dagens drag i ungerska ligan, där Debreceni kör över Vasas på hemmaplan.

DAGENS DRAG

AIK, mitt AIK. Jag tror på att derbysegern mot DIF i hockeyn ger positiva vibrationer även till fotbollssektionen. Det går bara inte att tappa poäng mot DIF, tre poäng till AIK finns till runt tre gånger degen. Kör nu grabbar.

DAGENS AVSLAG

Dags för London-derby. Chelsea har inlett riktigt starkt, Arsenal likaså. Men ett derby är ett derby och allting kan hända. Jag njuter av fotbollen hemma från soffan, men avstår spel.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

Publicerad: