”De besegrar tyvärr Sverige”

Lundkvist om dagens drag – här är alla spel

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Bofors vinner för det mesta i hemmahallen i hockeyallsvenskan. Att formen sitter där visade laget i fredags mot Malmö borta. Jag tror på tredje raka segern i kväll till 1,55 när Huddinge kommer på besök.

DAGENS DRAG

Sydkorea öppnade OS-handbollen med segrar över bland andra Danmark och Island. Är alltid starkt i början av turneringarna och jag tror, tyvärr, att laget besegrar Sverige. Sampdoria mot ett skadedrabbat Palermo i fotbollens serie A är en annan spelvärd etta.

DAGENS AVSLAG

N. Jihde, K-J Nilsson och F. Djurling levererar massor i AIK. K. Kronberg, M. Hofbauer och A. Bodén lika mycket i Dalen. 1,50 på innebandyfyran AIK är klent. Trean Dalens 3, 75 lockar mer.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Malmö hade jag som avslag senast och det var rätt för de förlorade. Nu är det dags för hemmamatch igen och det är Mora som står på andra sidan. Malmö hade oflyt senast men nu vinner de och 1,75 är klart spelbart.

DAGENS DRAG

Sundsvall har en del skadeproblem och har inte tagit många poäng den senaste tiden. Mariestad är i stort sett fast som jumbo lag och jag tror att Sundsvall tar sin första trepoängare på bra länge till 2,10.

DAGENS AVSLAG

Borås har inte alls samma säsong som i fjol poängmässigt men ser ändå ut att slippa kval. Nykomlingen Troja har gjort bättre resultat än väntat. Oddset för hemmaseger är för lågt.

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Världens största lopp i monté (travridning) avgörs på Vincennes i Paris. Loppet är Prix de Cornulier och Frankrike-baserade tränaren Ulf Nordin kan försvara titeln med 16 Magnificent Rodney som har visat strålande form med sulky.

DAGENS DRAG

Det kan vara roligt att gardera med en mindre slant på svensktränade 12 Glen Kronos. Lufti Kolgjini har i hemlighet siktat på loppet länge och förberedelserna har varit noggranna. Vinnaren i loppet över de 2?700 meterna belönas med 350?000 euro.

DAGENS AVSLAG

ATG har inte något spel till Vincennes i dag men man kör i gång en större satsning på spel till de franska loppen till Prix d’Amerique-helgen om en vecka. I dag får man i alla fall vända sig till Unibet för spel.

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.