”Spelar mästarna till kanonodds i natt”

SPEL

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Här är Dagens Bästa Spel, fredag 4 februari 2011.

✓ STEVEN-LEE HOLMDAHL:

✓ DAGENS SÄKRA:

Arboga släpper in massor av mål och nu har man dessutom drabbats av en målvsktskris. Nyligen blev Mikael Bohman skadad och senast gick Viktor Gunnarsson sönder. Betyder att man troligen får ställa 17-årige Daniel Lindén i kassen. Visby/Roma är starkt hemma. Trolig etta.

✓ DAGENS DRAG:

Vancouver har stängt igen butiken på sistone, trots att man har flera spelare på skadelistan (däribland tre ordinarie backar). Nu ställs man dock mot ett offensivt starkt motstånd. Chicago har gjort sina bästa matcher på bortaplan den här säsongen och har kapacitet för att störa. 2,60 är i överkant.

✓ DAGENS AVSLAG:

Sjachtar Donetsk har ett bra lag, men gav inget vidare intryck mot Nordsjälland senast. Man vann utan att glänsa. Rosenborg kommer att bjuda på tuffare motstånd och jag ser inget värde i tvåan till odds runt 2,00.

✓ CHALLE BERGLUND:

✓ DAGENS SÄKRA:

Bergsåker = Robert Bergh! Han dominerar på hemmabanan och får en del gratis därför. I V65-1 sitter han upp bakom 6 Amour Ami som han trodde på senast, när Marshland vann. Nu släpps han till spets av stallkamraten 3 Conrads Epilog och sedan är de etta och två i mål, spela tvillingen 3–6.

✓ DAGENS DRAG:

Efter sin fina insats i V75-finalerna på annandag jul har inte 1 Stay The Night startat och kanske finns det lite ringrost. Han är startsnabb och har bra chans att ta ledningen och vinna V65-6. 5 gånger på Notice i går på lunchtrion, 6 Donald Duck Tooma ger nog mer i dagens triolopp, V4-4.

✓ DAGENS AVSLAG:

Mora har gått bra på slutet i allsvenskan, 6–1 mot Leksand och sedan en övertidsförlust borta mot Rögle. Örebro har haft en tung period och börjar bli jagat, Moras odds är för lågt med tanke på motståndet.

✓ BOJAN DJORDJIC (Spelexpert hos Nordicbet):

✓ DAGENS SÄKRA:

Jag drar till med ett säkert spel på söndagens match mellan Chelsea och Liverpool. Torres ställs mot sin gamla klubb i debuten för sitt nya lag, och jag tror Chelsea vinner.

✓ DAGENS DRAG:

Bundesliga. Målrikt och jag drar till med Schalke 04 mot Borussia Dortmund som just nu går som tåget. Dragbart odds också, 5,75 när Schalke skräller borta.

✓ DAGENS AVSLAG:

Milan är så beroende av att Zlatan ska leverera. Han hade stolparna mot sig senast. Låga odds på Milan, dessutom kan mycket väl Genoa skrälla. Jag avstår Milan på söndag.