Spel

”I dag är det upp till bevis”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Drott håller helt klart elit­serieklass. I dag är det upp till bevis; vinn-eller-försvinn mot lilla Hästö. Jag är övertygad om att Drott fixar det här till 1,10. Jag lirar Rosenborg för tredje gången i rad. Toppchans mot Brann till goda 1,60.

DAGENS DRAG

Atletcio Madrid har hög kapacitet och möter Osasuna i helt rätt läge. Osasunas två bästa centrala spelare saknas i dag. Atletico är dagens bästa spel till 1,70 hos Unibet.

Udinese saknar några av sina ­bästa spelare. Inter liras till 1,83.

DAGENS AVSLAG

Malmö har naturligtvis toppchans hemma mot Hammarby i dam­allsvenskan. Men när Svenska Spel snålar med 1,07 i odds så lyser det röda stoppljuset starkt. Pinsamt odds.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

2 Spacechip Broline gjorde bort sig med galopp i förra starten, men jag bryr mig inte om det utan spikar henne på DD-kupongen ändå. Hon har bästa läget och jag tycker inte att det finns några ”värstingar” med i loppet.

DAGENS DRAG

Spik i DD-2 ger utrymme för gardering i DD-1 och 2 Quintus Karsk betalar jag för. Han är ruggigt snabb den första biten och tar ledningen om kusken vill. Det var länge sedan han vann, men i årsdebuten kanske han har viljan att ta i även den sista biten

DAGENS AVSLAG

Jag varnar för att spela på SM-finalen i hockey. HV 71 och Färjestad är två riktigt bra lag och det är så små saker som avgör att det är för mycket chansning att spela. Njut av spelet i stället.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

7 Jamiro i V65-5 hade en tuff uppgift i årsdebuten från dubbla tillägg men gick trots allt godkänt. Det loppet bör ha fört honom framåt formmässigt och dessutom känns motståndet klart enklare. En rolig spik

DAGENS DRAG

9 Wood Laday i V65-2 är en fin häst som varit något av en besvikelse i två starter i år. I dag ser han dock ut att ha en mycket bra uppgift mot rätt så klent motstånd. 7 Agobra Alva i V65-3 kan bli bortglömd från svårt spår. Men vi glömmer inte att strecka henne.

DAGENS AVSLAG

1 Allez Rhode i V65-6 är alltid betrodd men glänser aldrig. Hon har viss chans om hon tar ledningen, men den tar väl å andra sidan Spacechip Broline hand om?

ANNONS

Ses vi på lördag? Stryktipset ger dig det absolut bästa från fotbollsvärlden – varje helg.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel