DAGENS BÄSTA SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Det finns tre intressanta ­ettor i Bundesliga – trippeln ger fina 3,45 hos Betway. Tänker på: Stuttgart–­Hertha Berlin. CL-laget har hittat formen och nu är Hleb helt återställd. Wolfsburg–Nürnberg. Klasskillnad. Schalke–Hannover. Oroligt i Hannover efter ­Enkes bortgång.

DAGENS DRAG

Nu är det äntligen dags för Reading. Bryter sin hemma­svit efter 17 (!) raka utan seger. Gästande Blackpool har ett tungt avbräck då Hameur Bouazza inte kan spela. Ettan ger 2,25. Aston Villa är bara bättre än Burnley. Det visar Villa till 2,25. Örebro bandy spelas till 3,10 mot Kalix.

DAGENS AVSLAG

Alingsås verkar har växt in i CL-kostymen – i alla fall i storleken S – och gjort det bra på slutet. Lär troligen inkassera en ny förlust på hemmaplan i dag. Men jag vill ändå ge rött sken till Zagrebs 1,07. Inte alls spelvärt …

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

10 Nellie Vingboons (V75-5) är klar. Det borde faktiskt vara stenklart. Hon har varit grym på slutet och den här gången ska hon väl slippa huvudlösa konkurrenter som offrar sin egna hästar i ivern att fälla henne. Per Fromell behöver bara se till att gasa direkt, sen tar hon inte stryk i detta gäng.

DAGENS DRAG

15 Regine d’Inverne i V75-2 var makalöst bra när hon svepte allt senast, för första gången utrustad med skygglappar. Samma nu … 1 Hoity Toity Face (V75-7) tror jag mycket på. Hon är startsnabb och solklar spetsfavorit. Formen är dessutom kanon – det låter som start till mål, eller hur?

DAGENS AVSLAG

2 Hanoi (V75-7) är favorit igen. Han är bra för klassen men jag tycker inte han såg lika fin ut senast. Annars skulle avslaget vara att ­omgången ser aningen ­favoritbetonad ut. Hoppas att jag har fel!

GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Stuttgart (1,60) har bara vunnit en av sex hemmamatcher, men är normalt sett bra hemma. Man ­måste vinna nu mot kris­laget Hertha som har noll poäng på bortaplan med 3–15 i målskillnad på sex matcher. Upp till bevis för Stuttgart!

DAGENS DRAG

Är 6,00 på Sunderland helgens överodds? Arsenal har van Persie skadad och kommer förr eller senare ur sin vinnartrend.

Mallorca (1,85) har fem raka hemma, 13–1 i målskillnad. Almeria har fått lite för bra betalt i poäng hittills. Ett riktigt upp och ned-lag som får bita i gräset här.

DAGENS AVSLAG

Jag hoppar Barcelona till bara 1,45 borta mot Bilbao med Zlatan Ibrahimovic och de kommande matcherna mot Inter och Real Madrid nästa vecka i åtanke. Bilbao kommer taggat med hela Baskien i ryggen

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.