DAGENS BÄSTA SPEL

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: AP

✓ Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Jag gillar allt mer det jag ser av Milan. Möter nu ett Sampdoria som var uselt senast och nu saknar tre avstängda startspelare. Milan är ett bra spel till 1,60 hos Nordicbet. Real Madrid och Manchester United har båda toppchans till 1,20 respektive 1,50.

DAGENS DRAG

Jag påstår att det är vinna eller försvinna för Portsmouth hemma mot Burnley. Gästerna saknar två kuggar. ”Pompey” får sista chansen. Odds: 1,91. Dortmund har ett grymt hemmatryck, formen i zenit och möter ett svagt i Nürnberg. 1,80 är bra. Redan nu: Spela Genoa. 1,91!

DAGENS AVSLAG

Jag har varit besviken över Aston Villa på slutet. Det finns ingen spelglädje hos det laget längre. Det är ­desto mer uppåt i Hull. Därmed vill jag inte röra ­ettan till runt 1,40. Lite för stor kryssrisk för ett sådant odds.

✓ Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

3 Axelite (V75-2) är helgens bästa spik. Hans debut för Timo Nurmos var strålande och det normala är att han är snäppet bättre nu. Jag singelstreckar utan minsta tvekan. 5 Glory Southwind (V75-6) är jag sugen på. Han var chanslös från kön senast men såg fortsatt fin ut. Det här borde han vinna.

DAGENS DRAG

Glöm inte bort 5 Lobby la Marc i V75-1. Kan leda runt om till bra rens. 10 Stensro Julius (V75-4) är intressant som en skräll bakom de hårt betrodda. 6 Late Speed (V75-5) mer eller mindre lovade tränaren seger med när jag pratade med honom i går. 5 Master Danchip (V75-7) är draget i sista.

DAGENS AVSLAG

3 P.G.Ville (V75-5) måste väl vara omgångens sämsta favorit? Jag tror inte att han vinner och plockar bort bort allt. Nu vinner han väl ändå i och med att jag ­placerat honom i den här rutan …

✓ Glenn Strömberg (Tipsexpert hos Expekt.)

DAGENS SÄKRA

Aston Villa (1,40) är bra hemma och ett lag jag ­gärna spelar på. Hull har inte mycket att komma med, man har framför allt ett stabbigt försvar som Villas snabba, offensiva spelare ska kunna utnyttja. Jag litar på Martin O’Neill och hans mannar.

DAGENS DRAG

Sampdoria har visserligen förlorat fyra av sex bortamatcher men del Neri är en klurig coach. Sampdoria har bra fart och rörelse och ligger bara fyra poäng efter Milan, som ännu inte imponerat på mig spelmässigt. Oddset 6,50 på Samp måste provas.

DAGENS AVSLAG

Leixoes är ett bottenlag i Portugal, men bra hemma, med en förlust på fem matcher. Braga leder ligan men det är aldrig lätt att åka till Leixoes och vinna.

Publicerad: