”Pittsburgh tar chansen i kväll”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Molde (1,91) och VSK (2,30) gjorde sitt i går. Tyvärr förvaltade dock inte Norrköping alla sina chanser. 0–0 hemma mot Väsby är direkt svagt. I dag då? Det ser tyvärr mycket trist ut... Säkraste vinnaren är lätthittad; Dackarna förlorar ”aldrig” mot ett försvagat Lejonen.

DAGENS DRAG

Svenska Spel gör ett undantag i dag och bjuder på tennis på Lången – till klart spelvärda odds. SvS skjuter till extra pengar för att göra det möjligt. Kul! Drag då? Puh. Utbudet är iskallt, men jag tror att Pittsburgh tar chansen hemma mot Detroit. Laget ”måste” vinna nu. Odds: 2,30.

DAGENS AVSLAG

Det är möjligt att Tyskland mosar Förenade Arabemiraten i Dubai. Men matchen betyder ingenting och tyskarna ska rotera rejält i truppen. Jag finner inget spelvärde på träningsspel till odds runt 1,15.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Då två hästar redan är strukna blev jag lite fundersam men efter ytterligare en stunds fundering var jag säker, 1 Next Dance i V5-2 på Jägersro är dagens klaraste. Han behåller ledningen och även om 7 Harri Marje försöker utmana från start är han chanslös mot Staffan Nilssons häst.

DAGENS DRAG

Fredde Larsson lämnar över 11 Beauzac till Ulf Ohlsson och det är ju ingen försämring. Den rakt igenom franskstammade hästen trivs över lång distans och Uffe som är en lugn kis förivrar sig inte utan använder Beauzacs krafter när det som väl behövs i långlopp, i slutet av LD-1.

DAGENS AVSLAG

Sedan segern i Momarken har 6 Minos Vang, i lopp åtta, V5-5 på Jägersro galopperat bort sig tre gånger på raken. Fartmässigt står han sig bra i loppet men med den galoppprocenten blir han ett avslag tills han bättrar sig.

KENNET ANDERSSON

DAGENS SÄKRA

Tyskland träningsspelar mot Förenade Arabemiraten och här ska de bara vinna mot en svag nation. Bra med bortaplan för de tyska spelarna då de inte behöver frestas av nära och kära när det vankas semester.

DAGENS DRAG

På en ganska spelfattig dag så möter semestertörstiga fransmän, utan en halvskadad Henry, Nigeria. Det luktar mycket jippo över Frankrikes landslagsamling med två matcher på fyra dagar. Värt en liten peng på en tvåa.

DAGENS AVSLAG

Att snegla på Irland för att få in spel är som att gissa utan minsta feeling. Oseriöst. Nej tack.

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.