Kört för United – innan det börjat

Döms ut fullständigt av spelbolagen: "Bayern München kommer vara övermäktiga"

Manchester Uniteds fiaskosäsong fortsätter i kväll.

Det visar siffrorna från ett spelbolag – som dömer ut deras chanser helt i mötet med Bayern München.

– Laget har gjort allt annat än imponerat den här säsongen, säger Jonas Nilsson på Unibet.

I kväll spelas de första kvartsfinalerna  i Champions League då Manchester United ställs mot Bayern München på Old Trafford och Barcelona spelar mot Atlético Madrid på Camp Nou.

Och enligt oddsen blir det segrar för Barcelona och Bayern München som båda är solklara favoriter.

Både i kvällens matcher – och att senare gå vidare till semifinal.

"Räcker inte med oavgjort"

Manchester United har floppat rejält hittills i år, och det kommer fortsätta. Siffrorna visar att Bayern München kommer vara övermäktiga att besegra.

– För Manchester United är det oerhört viktigt att få med sig ett resultat, och då räcker det inte med oavgjort. Laget har gjort allt annat än imponerat den här säsongen och nu möter de Europas bästa lag. Samtidigt är ligan körd och Champions League är enda chansen för Moyes att ”rädda” säsongen, säger Jonas Nilsson på Unibet och fortsätter:

– Han har ett kompetent lag på pappret och en bra dag ska de visst kunna störa Bayern. Men tyskarna är klara favoriter även på bortaplan, får de igång spelet kan det bli en svettig upplevelse för United.

"Uddamålsförlust kan funka"

Lite jämnare kommer det att bli i mötet mellan Barcelona och Atlético Madrid, men enligt Unibet har ”Barca” 69 procents chans att ta sig vidare, att jämföras med Atléticos 31 procent.

– När Barcelona tar emot Atlético i kväll är det viktigt att få med sig att bra resultat inför returen. De tre senaste mötena lagen emellan har slutat oavgjort och det kommer bli jämnt även i kväll även om vi tror att Barcelona har bäst förutsättningar för att få med sig ett bra resultat. Kan Atlético klara kryss i kväll har de ett bra utgångsläge inför returen, även uddamålsförlust kan funka, men sticker det iväg för Barcelona kommer det bli jobbigt för gästerna, säger Jonas Nilsson.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.