Spel

Säkraste vinnaren: Sävehof

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Måndagar är ofta en återhämtningsdag för en sportspelare. Den här måndagen är inget undantag. I kväll finns inte ett enda sunt säkert spel. Säkraste vinnaren är Sävehof, men oddset lär vara lågt, mycket lågt. Så mitt tips är: låt måndagen bli en vilodag.

DAGENS DRAG

Redan i torsdags spelade jag Lindsey Vonn som vinnare av damernas störtlopp. Då fick jag 2,75 av Unibet. Nu är oddsen nere i 2,37 (Skybet), men jag finner ändå ett visst spelvärde. Ju tuffare förutsättningarna är desto större chans har Vonn i en ganska tunn konkurrens.

DAGENS AVSLAG

Balrog flyttar från Bot­kyrka­hallen till Täljehallen när matchen mot Stor­vreta ska tv-sändas. Det lär gynnar Storvreta – men jag väljer ändå att avstå spel i den här vidöppna superligamatchen.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Roberto (V65-6) är det dags för i dag. Han har bjudit på ett antal starka prestationer på slutet, utan att få vinna. Senast var han med på V75 och fick aldrig chansen efter att ha tassat med som fyra på innerspår. Över mål såg han helt oberörd ut. Nu har han läge för rygg ledaren och slut.

DAGENS DRAG

12 Troy Boshoeve (V65-5) tror jag på. Han gillar den långa distansen och har visat knallform på slutet. Näst senast vann han i stark stil från dödens och senast fick han aldrig chansen i ett tufft V75-lopp. 8 B.B.S.Dorett (V4-3) är min spik på lunchen. Hon öppnar fort och borde leda hela vägen.

DAGENS AVSLAG

9 Sobel Alex (V65-6) blir favorit. Han är effektiv i spurten och borde få en vettig resa från sitt läge. Men när det är open stretch är det lurigt att vinna från bakspår. Jag har ingen känsla för honom.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Motivation slår klass. Och i dag när både motivationen och klassen finns i samma lag är det inte mycket att fundera över. Växjö har fortfarande en god chans till en direktplats till kvalserien. Då bör ett oengagerat Sundsvall besegras. Den försiktige kan spela x2 till 1,40…

DAGENS DRAG

… medan den djärve lirar tvåan rakt av till fina 2,20. En veckas uppehåll var nog precis vad Växjö ­behövde för att få ordning på formationerna igen. Klassiska Leeds och härliga Millwall luktar kryss lång väg när Elland Road lär hålla samma klass som E4:an. 3,40 är taget!

DAGENS AVSLAG

Det är lätt att hålla sig för skratt vad gäller innebandyn. Slutar inte matcherna 13–12 så är det osanno­lika vändningar under matchernas slutskeden. Storvreta har formen, Balrog motivationen. Jag passar.

Tobias Holm driver sajten rekatochklart.se.

ANNONS

Ses vi på lördag? Stryktipset ger dig det absolut bästa från fotbollsvärlden – varje helg.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel