”En kalasstart”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Blackburns nye manager Paul Ince fick en kalasstart med en rättvis ”stopptidsseger” borta mot Everton. Nu kommer Inces första hemmaseger då beskedliga Hull kommer på besök. Ettan ger 1,61 hos Ladbrokes. Oldham var lysande mot Leeds sist. Tar tredje i dag till 1,73 (bet365).

DAGENS DRAG

Nykomlingen Doncaster har gjort det bra hittills. Men QPR borta blir för svårt. Etta till 1,90 (UB).

Crystal Palace, som blev bortdömd senast, har inte gjort mål i Championship ännu. Men i dag tror jag det lossnar – Burnley hemma är en passande uppgift till 1,97 (Nordicbet).

DAGENS AVSLAG

Jag hade Trollhättan som avslag för en vecka sedan med. Då var laget nära att bara få 0–0 mot Torslanda. Men FCT lyckades avgöra i 88:e minuten. Nu tror jag laget tappar poäng – rör inte favorittvåan mot Frölunda till låga 1,90!

✓ GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

Trots att det blev galopp i senaste starten tror jag att 2 Arras T.C.B. vinner V75-1. Hästen tål att gå den tunga vägen och får han dessutom överta ledningen tidigt är loppet över. Här väljer Åke Svanstedt ett offensivt upplägg och jag finner ingen anledning att gardera emot. Ett givet segerbud.

.

DAGENS DRAG

Mitt drag i?dag kommer också från Åke Svanstedts stall. Jag tror nämligen att

7 Linde kan vinna V75-6 för körande Lennart Forsgren. Hästen har fin styrka och från springspår kommer det att laddas framåt. Inte omöjligt att det kan bli spets efter ett tag. Hur som helst så tror jag att Linde har toppchans.

DAGENS AVSLAG

6 Lugdunum kommer att få en hel del spel på sig i V75-3, men för mig är han inte streckbar alls. Han har visserligen rätta styrkan och kommer förmodligen att pressa favoriten rejält. Men riskerar därmed att falla på eget grepp. Jag passar

✓ MARTIN BERG

DAGENS SÄKRA

Jag tror stenhårt på 2 Arras T.C.B. (V75-1). Hans kapacitet räcker gott för att vinna loppet både fram- och baklänges. Motståndet skrämmer icke. Dessutom tror jag att Åke ser till att hålla ordning på hästens ben.

DAGENS DRAG

6 Nolan Streamline (V75-5) är alldeles för bortglömd. Hästen är kapabel och kan få en fin resa. I ett öppet lopp är tio procent alldeles för lite, man jag klagar inte! Han ska med på tre streck.

DAGENS AVSLAG

Många tror mycket på 12 Nova Brodda i V75-2. Att hon är bra har vi redan konstaterat, men tolfte i V75? Nja... Det är mycket som kan gå fel därifrån. Roligare streck finns det. Tioprocentaren Lady Thiger till exempel.