Stjärnorna som kan lämna allsvenskan

SPEL

Vilka stannar och vilka går redan i sommar? Så här säger spelbolagets odds

Foto: lämnar de? Ett spelbolag har tagit fram oddsen på om några av allsvenskans största stjärnor försvinner i sommar. Med på listan är bland annat Anders Svensson, Wanderson och Daniel Larsson.

Emir Bajrami blev den förste att lämna allsvenskan lagom till VM-uppehållet.

Finns det några som följer hans exempel?

Oddsen pekar på att ytterligare en lämnar: Wanderson i Gais.

Allsvenskan har uppehåll för VM.

31 augusti stänger transferfönstret för de internationella ligorna.

Än så länge har bara en av de tongivande spelarna lämnat allsvenskan för proffsspel utomlands, Elfsborgs Emir Bajrami, som gick till Holland och mästarna Twente.

”Länge förknippats med storklubbar”

Sportbladet Spel kollade med spelbolaget Nordicbet hur stor chanserna är att några andra lämnar – och av oddsen att döma så ligger en flytt för Gais stjärna Wanderson närmast till hands.

– Han har länge förknippats med flera storklubbar och nu tror vi chanserna är stora att någon klubb gör slag i saken och köper loss honom från Gais, säger spelbolagets oddssättare Urban Aheinen och fortsätter:

– Denni Avdic stannar i Elfsborg eftersom Bajrami lämnar Boråslaget, för inte säljer Elfsborg två stjärnor på samma gång? Hårt kritiserade AIK målvakten Tomi Maanoja får fortsatt förtroende i Stockholms-klubben och jag förutsätter att Anders Svensson fortsätter klaga på dåliga gräsplaner när Elfsborg fortsätter tappa mark mot skånelagen. Det mesta är alltså sig likt om ett par månader.

DISKUTERA: Vilka tror du lämnar allsvenskan i sommar? Tyck till & diskutera HÄR!