Spel

De går vidare

Av: 

Minimedia

Anders Svensson

SPEL

Spelbolag tror på engelsk succé i Champions League

engelsk dominans Ett spelbolag tror att alla engelska lag avancerar till kvartsfinal i Champions League.
engelsk dominans Ett spelbolag tror att alla engelska lag avancerar till kvartsfinal i Champions League.

Åttondelsfinalernas första möte i Champions League tillhörde de engelska lagen. Nu är spelbolaget övertygade om att samtliga fyra tar sig vidare till kvartsfinal.

– De engelska lagen har kopplat greppet och kan komma att dominera turneringen helt igen, säger Expekts Dan Vikman.

Liverpool, Arsenal och Chelsea blev alla vinnare när åttondelsfinalerna i Champions League inleddes. Samtidigt lyckades hemmastarka Manchester United få 0–0 borta mot Inter.

Att samtliga brittiska lag avancerar till kvartsfinal är därför ingen vild gissning och oddsen på att det händer har sjunkit rejält.

– Det har skett dramatiska omkastningar i oddsen efter de första matcherna. De engelska lagen har kopplat greppet och kan komma att dominera turneringen helt igen, säger Dan Vikman på Expekt och fortsätter.

– Liverpool ger nu bara 1.25 på att gå vidare till kvartsfinal efter bortasegern mot Real Madrid. Och Chelsea, Manchester United och Arsenal har alla goda chanser att också gå vidare.

Utmanar Barcelona

– Det är troligt att vi får se fyra engelska lag i kvarten och vi har dem som främsta utmanare till Barcelona i titeljakten.

Den spelare som däremot fortfarande tror på veckans förlorar-lag kan komma att bli rik. Att till exempel Juventus vänder mot Chelsea och vinner hela Champions League ger 23 gånger pengarna. Att Real Madrid ska lyckas med samma prestation ger hela 26 gånger pengarna efter spanjorernas 0–1 hemma mot Liverpool.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och antikroppstest - klicka hem allt inför sommaren här.

MEDS

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel