Spel

Jämnt och målfattigt

SPEL

Marcus Källberg guidar dig till bästa spelen i kvällens semifinal

I kväll ska den andra finalisten utses och då både Portugal och Frankrike har visat upp ett mycket bra försvarsspel hittills under turneringen läggs tyngdpunkten av dagens VM-spel på en jämn och målfattig match.

Bland det gigantiska utbudet av specialspel finns det dessutom intressanta odds gällande så väl offsider som varningar.

Över/under 1,5 mål

Spel: Under.

Odds: 2,50.

Spelbolag: Betway.

Kommentar: Båda lagen har visat upp ett imponerande försvarsspel under turneringen och det mesta talar för en defensivinriktad och chansfattig semifinal. Tror inte på mer än ett mål under ordinarie tid och 2,50 på under 1,5 mål är intressant.

3-vägs Handicap

Spel: X (Portugal–Frankrike 1–0).

Odds: 3,65.

Spelbolag: Betsafe.

Kommentar: Frankrike står i cirka 2,20 på det vanliga 1X2-spelet men vinner fransmännen blir det sannolikt med knapp marginal. Tror man på Franrike är det klart större värde i att spela uddamålsvinst på handicapspelet.

Totalt antal offsides i matchen?

Spel: Över 6,5.

Odds: 1,65.

Spelbolag: Unibet.

Kommentar: Den förväntade matchbilden tyder på en hel del offsideavblåsningar och om Frankrike håller sitt turneringssnitt (27 offsides hittills) täcker man nästan spelet på egen hand. Att båda lagen kommer upp i totalt sju offsides är högst troligt.

Lag som får flest kort i matchen

Spel: Portugal.

Odds: 1,66.

Spelbolag: Ladbrokes.

Kommentar: Portugal toppar VM:s kortliga med 20 gula och 2 röda kort och även om man bortser från skandalmatchen mot Holland drar man överlag på sig fler kort än Frankrike. Den trenden håller nog i sig även i den här matchen.

De osynliga männen?

Spel: Att Pauleta, Trezeguet, Wiltord, Saha och Boa Morte ej gör mål.

Odds: 2,10.

Spelbolag: Ladbrokes.

Kommentar: Ladbrokes erbjuder spel på att Pauleta, Trezeguet, Wiltord, Saha och Boa Morte går mållösa av planen. Med tanke på att matchen troligen blir målsnål och att nämda kvintett endast har producerat ett mål totalt i turneringen ter sig 2,10 på det alternativet spelvärt.

Marcus Källberg

ANNONS

Fynda kläder, skor och allt till träningen på Nikes vinterrea

Extern länk från Nike

Shoppa här

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel