Spel

Sluta gulla med Faksen

Av: 

Zendry Svärdkrona

SPEL

Järvsöfaks tog andra raka i går men hur kul är det egentligen att se honom jogga hem vinsterna?

Giant Superman däremot, han fick jävlar inget gratis.

Hoppas för resten att ni tog rygg på min luring, Sanna Fame gav 28 gånger.

Regnar det alltid när V75 körs i Östersund? Frågan är berättigad. Lervällingen i går var ingen rolig syn och vissa föll raklånga i skiten. Det gjorde inte Örjan Kihlström och Kipketer Zon i V75-1- Efter en klassisk ”Gubben i lådan” vann hästen surfandes. Kihlström smög i fjärde inner och lekte sig förbi när luckan kom.

18 gånger gav han och jag hade honom på mitt systemförslag i fredagstidningen.

Hot Tub föreföll att trivas i leran och vann okörd från spets i V75-2 innan det var dag för Järvsöfaks att slå några stallkompisar i V75-3. Jag älskar verkligen Järvsöfaks men vore det inte kul att få se honom tävla ibland? Dessa uppvisningar hör inte hemma på V75, vårt bästa spel och där också sporten ska stå i centrum. Hur kommer det sig att Nordgubben ”alltid” står 120 meter efter men aldrig Faksen? Hitta på något – skriv ut loppen så att han får svettas. Sluta gulla med honom!

Sanna Fame stormvarnade jag för i fredagens tidning och hon vann säkert V75-4 efter en fin resa. Det bästa var oddset: 28,22 – ofattbart högt. Hoppas ni också lirade.

Inte årets smartaste av Per

Min spik, Giant Superman, fick inte ledningen i V75-6. Nej, här svarade Per Linderoth spets med ärkesprintern Eli Sea. Det var inte årets smartaste drag. Att hon skulle orka i front över full väg på skitig bana – ja, det är som att tro på Linford Christie i Stockholm Maraton. 500 kvar var Eli Sea nere i skritt och jag undrar om hon kommit i mål nu? Giant Superman slogs däremot heroiskt ända hem. Han var moralisk vinnare, såklart.

Att Tsar d’Inverne vann var inte alls konstigt. Alla vet vi att han är stenhård och när han fick favoriten uppmjukad var det inga problem för Tsaren att sticka kniven i honom.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa - låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert: