Gå vinnande ur matchen

SPEL

Sportbladets Per Nicklasson guidar till bästa VM-spelen på Sverige-Paraguay i kväll

Foto: VINNARE Sportbladets spelexpert Per Nicklasson tror att Sverige vinner i kväll – men han tror inte Zlatan Ibrahimovic gör mål.

Nu skakar vi av oss debaclet mot Trinidad och Tobago.

Ödesmatchen mot Paraguay väntar i kväll.

Det är bara vinst som gäller. På planen för vårt kära landslag. På något av alla specialspel som spelbolagen erbjuder för oss som gillar att satsa en slant.

Det går att spela på i stort sett allt, och Sportbladets Per Nicklasson har letat rätt på de fyra mest spelvärda oddsen inför kvällens kamp.

Gör Zlatan mål?

Spel: Nej.

Odds: 1,44.

Spelbolag: Expekt.

Kommentar: Alla hoppas förstås att det ska lossna för Zlatan. Men vad talar egentligen för det? Inte så mycket. Ett för Sverige negativt spel, men glöm inte att det finns andra som kan kliva fram.

Totalt antal offsides

Spel: Över 5,5.

Odds: 1,85.

Spelbolag: Unibet.

Kommentar: Ett bra spel. Kvällsmatch borde betyda svalare i luften, fler löpningar och fler offsides. I England–Paraguay blev det sju offsides. I Sverige–T&T bara tre, men den matchen liknade mer en handbollsmatch i andra halvlek. Det lär inte den här göra.

Totalt antal mål

Spel: 2-3 mål.

Odds: 1,90.

Spelbolag: Ladbrokes.

Kommentar: Vi utgår från att det inte blir 0–0. Det lag som får första målet mot sig kommer att trycka på. Antingen ger det utdelning eller så öppnar de upp sig för kontringar. Dessutom finns utrymme för ytterligare ett mål. Bra spel.

Antal hörnor i matchen

Spel: 8-10.

Odds: 3,00.

Spelbolag: Ladbrokes.

Kommentar: Ytterligare ett intressant odds. I Sveriges första match blev det nio hörnor. Mellan England och Paraguay sju stycken. Snittet efter VM:s 14 första matcher är 9,35 hörnor/match.

Sverige–Paraguay

Spel: Sverige.

Odds: 1,47 (pengarna tillbaka vid oavgjort).

Spelbolag: Betsson.

Kommentar: Ett spel för den som inte orkar med dubbla smällar. Oavgjort och Henke bränner en straff i 94:e. Ja, då kan man i alla fall trösta sig med att man får insatsen tillbaka.

Per Nicklasson