”3 Beanie M.M. har en passande uppgift”

SPEL

Micke Nybrink med dagens säkra – här hittar du alla tips

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Redan i går tjoade jag om att Panionos var ett fint spel hemma mot Bordeaux i Uefacupen. Då fick vi 1,85 på ettan. Spelar du ikväll får du vara nöjd med 1,55 … Bordeaux lämnar som väntat alla sina stjärnor hemma i Frankrike. Kommer med ett förstärkt U-lag … Stark etta!

DAGENS DRAG

Dagens utbud är mycket bra. Det vimlar av spelvärda matcher. Tror att Västerås slår tillbaka Sandviken, som nu helt får lita på en juniormålvakt. Saik har dessutom småskador – Patrik Nilsson utgick till exempel från landskampen i söndags med förkylning. Betssons 1,95 är taget!

DAGENS AVSLAG

I Sverige gnäller vi över svenska cupens låga status. Men cuperna i Italien och Spanien prioriteras nästan ännu lägre. Tänk dig för innan du spelar på storlagen på bortaplan till under-odds! Avstå Roma och Inter.

Micke NYBRINK

DAGENS SÄKRA

3 Beanie M.M. (V64-1) har en mycket passande uppgift. Han är snabb ut och glider enkelt till ledningen. Sen klarar inte Dig for Dollars av att plocka ner honom. Spik. 11 Infatti November (V64-2) är en kanon som möter ett ganska billigt gäng. Hur det ska sluta kan man räkna ut utan kulram.

DAGENS DRAG

1 Louisville Ås (V64-3) är jättefin och har bra chans i tvååringsloppet. Den spelar jag vinnare på. 10 Vanessa Boko (V64-5) flög fram från sjunde ytter senast och visar fortsatt knallform. Med klaff från bakspåret blir hon livsfarlig. Och glöm inte bort 8 Dust All Over i V64-6. Ruskig senast!

DAGENS AVSLAG

5 Dig for Dollars (V64-1) är en topphäst, det vet vi, men att gå i dödens på en annan topphäst, Beanie M.M., är förstås ingen höjdare. Jag tror att han slutar tvåa och gör ett bra lopp. Favorit i stor fara.

Claes HELLGREN

DAGENS SÄKRA

Alingsås måste få tillbaka flytet snart. Laget brukar starta grymt bra och kommer säkert att hålla hela vägen nu. Lindesberg spelade i måndags och lär störas av att ha två så täta matcher.

DAGENS DRAG

Oddset 3,05 på Redbergslid är lockande. Laget har bara förlorat tre matcher, ingen hemma, den här säsongen och kan säkert rå på Hammarby.

DAGENS AVSLAG

Ingen av de andra handbollsmatcherna är värda att spela på. Det är en oviss, tät omgång där resultaten kan svänga hur som helst.