”1,40 känns väl lågt”

SPEL

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

AIK:s fotbollsdamer visade toppform innan OS-vilan. Laget tog två raka segrar med en total målskillnad på 6–0. Med vassa duon Lisa De Vanna och Kathryn Gill ska jumbon Bälinge vara en passande uppgift i jakten på bronset i Allsvenskan. Tvåan ger 1,45 (Unibet/Ladbrokes).

DAGENS DRAG

Bara nio matcher på Långenlistan i?kväll och jag hittar inte mycket spelvärt. Jag tjatar vidare om AIK – jag tror att tjejerna har god chans att vinna matchen med två eller fler mål. Odds: 2,08 (Unibet). Underspelet (2,5 mål) i mötet Portsmouth–Manchester United känns sunt. Odds: 1,80.

DAGENS AVSLAG

Finns en hel del favoriter som känns lätt osäkra. Tänker på Kristianstad (1,55) – Karlskrona är bra och har chans att haka på i toppen. Även 1,40 på Åtvidaberg känns lite väl lågt. Degerfors tar snart poäng.

✓ GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

Om man vill ha sex rätt på Solänget i kväll krävs två singelstreck och första vinnaren hittar jag i V65-1 i form av 10 Salo. Hästen var klart duktig som tvåa senast efter ett tufft lopp och står på tur för seger. Den tar han i kväll. Jag ”spikar” även 5 Queen Isabella i V65-6 som möter överkomligt motstånd.

DAGENS DRAG

I min strävan att få sex rätt krävs en liten stänkare och den tycker jag mig ha hittat. 2 Tamborito (V65-5) gör bra insatser varje gång och senast var han klart duktig som tvåa. Formen är bra och läget går inte att klaga på. En chansspik på lilla systemet och ett kul DD-drag.

DAGENS AVSLAG

I V65-4 tycks 10 Cruising Cake få spelarnas sympatier. Men för mig är det ett bortkastat streck. Hästen har inte imponerat och någon seger har det inte blivit hittills i år. Här hoppas jag på en rejäl skräll.

✓ BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

8 Main Target möter ett klart sämre gäng än det han sänkte från ett liknande läge i senaste starten. Trots spår längst ut på vingen känns Main Target given i V4-4, lunchtrion, på Skelleftetravet idag. 11 Jenspeter Hornline kommer igen efter en kortare paus. Spikas i V65-1.

DAGENS DRAG

10 Judy’s Gill är betydligt bättre än vad resultatraden visar. Hästen har ett perfekt smygläge i V65-6, DD-2. Burdus tar förmodligen spets och leder en bit in på upploppet. Hittar Judy’s Gills rätt ryggar på vägen speedar hon ned de flesta i det här gänget sista biten. Värd en slant på DD, vinnare och plats.

DAGENS AVSLAG

6 Crystal Symphony vann utan problem senast. Har dragit ett perfekt läge och en startspecialist i sulkyn. Ekipaget blir favoriter i V65-2, men motståndet är betydligt bättre än vid senaste vinsten och det blir svårt att ta andra raka segern.