”Bajen vinner mot Gais till 1,75 i kväll”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Pia Sundhage har fått fart på USA efter en skakig start på OS. Tar nu emot Kanada i kvarten – en drömlottning. Bolagen ger runt 1,60 i odds och det är taget direkt. Norges handbollsdamer övertygar. Har mosat allt motstånd – nu är det Frankrikes tur till 1,17.

DAGENS DRAG

Trodde både Örgryte (1,90) och Stabaek (2,80) skulle gå in i går – men så lyckades ÅFF kvittera i 93:e minuten. Jobbigt. I dag tror jag en hel del på Hammarby. Truppen ser betydligt friskare ut numera och laget fick en positiv kick av det sena segermålet sist. Slår Gais till 1,75.

DAGENS AVSLAG

Jag spelar aldrig med hjärtat – så det är inte därför jag ger rött sken åt Tysklands odds 1,60 mot Sverige. Jag tycker helt enkelt inte att tyskorna har visat någon större klass framåt. Det kan mycket väl sluta 0–0.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

1 Knockout Rose i V65-5, DD-1 var obesegrad inför kvalen till korta E3 men fick där på nosen för första gången i ett lopp där han mötte Micro Mesh. Nu har han innerspår, precis som han hade i starten innan då han höll tog ledningen och sedan enkelt höll ifrån sig Reven d’Amour som imponerade i ondags.

DAGENS DRAG

Efter en resa i kön avslutade 2 Tequilaracing Rose med 11 sista 500 meterna senast där han tog sig förbi Totti Boko strax före mål. Han är mycket snabb ut och det avgör mitt tips då 3 Khabibulin tappar från start och inte omgående kan sätta press på Tequilaracing Rose.

DAGENS AVSLAG

Det finns odds att få för försäsongsturneringen i hockey, Nordic Trophy. I?dag är det Färjestad och Frölunda som möts och det är svårt att veta motivations nivån hos spelarna och vilket trupp som de ställer upp med. Se upp för spel.

✓ PETRI SALMELA

DAGENS SÄKRA

Hittar vi i E3:s stofinal. Åke Svanstedt bara vinner och vinner storloppen. Det gör han igen, nu med 3 Mystical Ann (V65-6). Hon bara vinner. Hästen har gått jämnt och bra hela året och har fina förutsättningar igen. Hon kommer inte att torska.

DAGENS DRAG

Trots att 8 Hells Kitchen Sisu (V65-3) var blek senast kan hon dyka upp där framme. Jag kommer testa ett halvstängt norskt huvud­lag. Hoppas att det ska ge en växel till och att hon får visa vad hon kan. Hon är fin i träningen och trots ett iskallt läge kan hon duga en bit.

DAGENS AVSLAG

2 Tequilaracing Rose (V65-1) tror jag inte vinner. Visst är det en duktig och fin häst med mycket kapacitet, men han har haft svårt att hitta stilen. Det är absolut en favorit i fara.