”Hammarby och Sirius ses med fina chanser”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Wolfsburg har ett spännande lag i Bundesliga med många profiler som Misimovic, Grafite och Dzeko. Satsar hårt på cupen och ska bara slå ut ett Rostock som är helt på dekis. Odds: 1,30. Omstart i bandyns elitserie. Hammarby (1,20) och Sirius (1,40) ses med fina chanser.

DAGENS DRAG

Vi har en fin speldag framför oss. Det är hett bandyderby i Bollnäs i kväll. Hemmalaget har visat klar uppåtform form på slutet och är mycket vasst på hemmaisen. Slår tillbaka Broberg till 1,83. I Italien kan Inter (1,75) och Fiorentina (1,75) spelas.

DAGENS AVSLAG

AIK är inte lika vasst på bortais och har i kväll en av säsongens tuffaste bortamatcher – i Ljungby. Troja är som sagt starkt hemma och förstärks nu med HV-keepern Andreas Andersson. Jag rör inte tvåan till 1,75.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

6 Sharapova (V64-4) är det game, set, match för i kväll. Hon har övertygat stort och får mycket svårt att förlora. Läget är perfekt och Björn Goop kör till ledningen direkt. 6 Manhattan Sassy (V64-5) väljer jag också att spika. Han såg toppfin ut i ny regi senast och kan troligen gå barfota nu.

DAGENS DRAG

2 Gallant Effort (V64-3) är en bra treåring som slog självaste Zimbo Boko förra året. Är formen okej borde han ha god chans att leda från start till mål. För den som letar efter megaskrällar, hand upp, kan 12 Magellan Bay vara en sådan i V64-6. Han är i gott slag och undrens tid är väl inte förbi?

DAGENS AVSLAG

11 Riccione Ås (V64-5) är av någon anledning tidig favorit. Varför? Ingen aning, men från spår elva bakom bilen får den här herren det extremt tufft att vinna. Honom plockar jag bort på alla lappar.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

6 Sharapova (V64-4) övertygar mer och mer och gör aldrig ett dåligt lopp. Från ett perfekt utgångsläge leder hon hela vägen. De värsta motståndarna står på tillägg och lär knappast hinna ikapp. 6–0, 5–0, Sharapova har matchboll och på andra sidan nätet finns inget motstånd.

DAGENS DRAG

3 Catch the Flax (V64-6) återkommer efter en tids vila men det oroar inte mig. Den här hästen brukar göra bra lopp efter vila och det är en ruggigt bra häst de dagar han är på humör. Motståndet skrämmer inte och jag tycker det ser upplagt ut för Catch the Flax. Se upp!

DAGENS AVSLAG

11 Riccione Ås (V64-5) har inte imponerat på mig och han får rycka upp sig för att ha chans i det här loppet. Senast blev han utklassad av Västerbo Lescure som även är med här. Riccione Ås plockar jag bort.

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.