– Buffon kan ersätta van der Sar i United

Spelbolag om stjärnmålvaktens framtid

kommer och går Kommer Gianluigi Buffon bli ny målvakt i Manchester United i höst efter Edwin van der Sar? Spelbolaget Unibet har i alla fall valt att sätta odds på om det sker eller inte.
kommer och går Kommer Gianluigi Buffon bli ny målvakt i Manchester United i höst efter Edwin van der Sar? Spelbolaget Unibet har i alla fall valt att sätta odds på om det sker eller inte.

Juventus går mot en fiaskosäsong.

Enligt italienska medier blir det storstädning i truppen i sommar.

En som kan offras är stjärnmålvakten Gianluigi Buffon – som kan hamna i Manchester United enligt spelbolaget Unibet.

Juventus siktade högt inför säsongen med den gamle storspelaren Ciro Ferrara som tränare.

Men det har inte gått som någon tänkt sig. Klubben ligger just nu bara sexa i ligan och är utanför spel i Champions League till hösten.

Enligt italienska medier kan det bli tal om en storstädning i spelartruppen i sommar.

Del Piero kan få lämna

Spelare som Mauro Camoranesi, Alessandro Del Piero och David Trezeguet kan få lämna klubben – även målvakten Gianluigi Buffon, som kan hamna i Manchester United som ersättare för Edwin van der Sar, som har ett år kvar på sitt kontrakt med Manchester United, enligt spelbolaget Unibet.

– Fiaskot i Europa och den svidande förlusten mot Sampdoria i det avgörande mötet om fjärdeplatsen har fått det att storma hos den gamla damen, säger Andreas Slätt, marknadschef på Unibet.

”Är en ikon”

Dock ska det mycket till om Gianluigi Buffon ska lämna Juventus enligt spelbolaget.

– Buffon är en ikon i Turin och det ska mycket till om han lämnar. Dock har vi valt att ha odds på det eftersom Manchester United har kopplats ihop med Buffon tidigare och van der Sar börjar närma sig slutet på sin karriär, säger Andreas Slätt.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.