Vann en av tidernas största vinster – nu talar 30-åringen ut

SPEL

Prickade in både 2–5 och 4–0 på Bomben: ”Kan lova att det var svettigt”

Foto: Tog hem storseger – och storvinst Den svenske spelaren i 30-årsåldern vann 1,5 miljoner tack vare Schalkes 5–2-seger borta mot Inter i tisdags.

5–2 till Schalke. 4–0 till Real Madrid.

De galna resultaten gav en svensk 1,5 miljoner kronor – och tidernas fjärde största vinst på Bomben. Nu talar han ut efter storvinsten.

– Det var riktigt skönt även om det låg en hel del tur bakom, säger vinnaren.

I tisdags var det kvartsfinaler i Champions League.

Få anade på förhand att det skulle bli två helt galna matcher.

När 90 minuter var spelade var facit följande:

Inter–Schalke 2–5

Real Madrid–Tottenham 4–0.

En spelare bosatt i Stockholm i 30-årsåldern, kombinerade de båda slutresultaten tillsammans med Reading–Preston 2–1, på resultatspelet Bomben för 1 657 kronor. Nu berättar han hur han egentligen tänkte.

”Får tacka tyskarna”

– Det här var riktigt skönt. Speciellt att tankarna man hade innan gick hem hela vägen, även om det låg en hel del tur bakom det hela också. Men jag kan lova att det var svettigt att följa matcherna live och inse vad som var på väg att hända, säger han till Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson. Han fortsätter:

– Jag får tacka tyskarna (Schalke) för att de spelade en sådan där tysk kontringsfotboll som bara tyskar kan göra. Tysk fotboll är klart underskattad, speciellt klubbfotbollen internationellt. 5–2 till Schalke var givetvis rensaren. Extra kul då att man satt med 4–2 också.

”Skräckblandad förtjusning”

Och det var inte bara slumpen som gjorde att han satsade på Schalke. Vinnaren har nämligen en alldeles egen taktik när tyska lag finns med på Bomben-kupongen.

– Min regel när tyska lag finns med på en fotbollsbomb är att aldrig räkna bort dem och deras kapacitet i kontringsspelet, säger han.

Men trots miljonvinsten så är mannen inte helt lycklig just nu. Anledningen: Favoritlaget Södertälje SK.

– Just nu är livet lite tudelat. Den här vinsten var grymt skön att kamma hem, men med tanke på SSK:s kvalfyllda match mot Modo på fredag (läs i kväll), har man någon form av skräckblandad förtjusning i kroppen.
SÅ HÄR SÅG DEN VINNANDE RADEN UT:
A Inter–Schalke: 2–5. B Real Madrid–Tottenham: 4–0. C Reading–Preston: 2–1. Odds: 1 491 578.6.