Spel

”Wigan får problem mot Liverpool i dag”

SPEL

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Här är Dagens Bästa Spel, lördag 12 februari 2011.

STEVEN-LEE HOLMDAHL:

DAGENS SÄKRA:

Liverpool har fått luft under vingarna. Såg stabilt ut mot Chelsea och behöver inte alls be om ursäkt för segern. Har litet frågetecken för Steven Gerrard. I övrigt ser det ljust ut. Wigan visar defensiva brister och lär få problem mot ett pånyttfött Liverpool. Ettan känns vettig till 1,40.

DAGENS DRAG:

Sheffield United har varit det klart bättre laget i sina två senaste hemmamatcher, mot erkänt starkt motstånd, men inte fått utdelning. Nu väntar Millwall, som troligen saknar vasse Morrison, och då inbjuder 2,75 till spel. Leeds har blivit för stor favorit. Bristol City till 3,00 är i överkant.

DAGENS AVSLAG:

Ett annat vettigt spel är Sunderland med draw no bet (pengarna tillbaka vid kryss) till runt 1,80. Tottenham har redan fokus på tisdagens CL. Plus att Modric, van der Vaart och Bale troligen inte spelar.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA:

5 Sahara Dynamite (V75-3) spetsar alltid med öppet spår bakom bilen. Här bombar han till front och sen är loppet vunnet. 11 Belinda Sign (V75-5) är en vindsnabb dam som är svår att stå emot när hon får spara speeden. Peter Ingves är en toppkusk som fixar den detaljen. Spikas.

DAGENS DRAG:

Glöm inte 8 Pebbly i V75-1, barfota runt om och kanon­form. Det kan gå trots läget. 11 Growup (V75-2) är en strulig kanon som måste med. 6 Love You More och 7 Gigant Slugger ska båda passas tidigt i svåra V75-4. Rensar fint! 7 Nouvelle Pelle (V75-6) ser ut som en ny häst. Rolig rysare.

DAGENS AVSLAG:

Segermaskinen 6 Baht Launcher (V75-7) jagar elfte raka segern men känslan är ändå att det kan ta stopp nu. Han möter bättre hästar än någonsin och är kraftigt överspelad, mycket på sina fina rad.

ANNONS

Spika favoriterna och se upp för skrällar – tippa helgens toppfotboll på Europatipset.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel