”Dif starkare än Brynäs”

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: lars hedelin

Dagens bästa spel 29 oktober.

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Inter kan ställa en helt komplett trupp på benen i kvällens Serie A-match mot Palermo. Gästande Palermo har inget märkvärdigt lag och har haft en hel del tur på slutet. Segrarna har gjort att Inters odds tacksamt nog har ökat. Expekt ger 1,50 för ettan, medan bet365 ger 2,50 för –1,5.

DAGENS DRAG

Skellefteå är elitseriehockeyns mest underskattade lag. Saik är urstarkt hemma och har en formtoppad keeper i Andreas Hadelöv. Det tror jag räcker långt hemma mot Färjestad. Ettan ger 2,15 hos Expekt. Frölunda slår Modo med mer än en puck. Odds: 1,95 (bet365).

DAGENS AVSLAG

1,30 för en tvåa i innebandyns Superliga kan aldrig bli spelvärt enligt mig. Häromdagen gav Täby lika lite mot Sirius och föll med 6–4. I kväll möter Warberg T&T i Stockholm och oddset 1,30 är uselt. Rött sken!

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Från start får övriga svårt att hänga med 5 Krutan.E i lopp 9, V5-5 på Gävle. Han är väldigt snabb. Jag tror att de får väldigt svårt, eller de kan inte hänga med honom till slut heller för han är väldigt effektiv i spets och efter 250 meter är loppet över.

DAGENS DRAG

Vad kan 1 Thai Thanic i comebacken direkt efter en lång tävlingsperiod? Med tanke på att han kan välja taktik vilket förmodligen blir rygg ledaren och speeda till slut borde chansen vara god i ett ganska tamt gäng. Open stretch blir segerreceptet i V65-1 på Åby

DAGENS AVSLAG

1,45 erbjuder Svenska Spel på hemmaseger för Frölunda mot Modo. Normalt borde det vara spelbart men inte i dag. Frölunda har skadeproblem och Modo fick en positiv kick efter vändningen hemma i tisdags.

✓ TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

I V65-3 plockar Gooparna ut Sharapova. Den här damen har varit ute i hårda V75-lopp de tre senaste starterna med resultatraden 4, 2, 1. Riktigt vass vid segern på Jägerso under Derbyhelgen. Motståndet är betydligt enklare i dag och det här gänget rundas normalt alla dagar i veckan.

DAGENS DRAG

Jag håller Djurgården som snäppet vassare än Brynäs. Nu när stockholmarna har radat upp ett par förluster så lär revanschlustan vara maxad. Gävlegänget får det svårt att nå slutspelet den här säsongen, vilket snart kommer att visa sig resultatmässigt. Drygt 3,00 på Dif spelas.

DAGENS AVSLAG

1,15 på AIK och 1,30 på Warberg. Båda lagen slår väl förmodligen sina respektive motståndare, men är det något jag lärt mig så är det att man inte ska lite på innebandyn. Pass.

Tobias driver sajten rekatochklart.se.