”3,10 på Parken är spelvärt”

SPEL

Ulrik Sandebäck med dagens drag – här är alla spel

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Det finns en ”helt klar” handbollsdubbel som man kan ha till grund för tripplar, fyrlingar och sexlingar. Hammarby och Redbergslid vann båda sina bortamatcher stort senast. Nu möter de samma motstånd – Alingsås och Malmö – fast hemma! Expekt ger 1,38 för den dubbeln.

DAGENS DRAG

Jag ”tjoade” om Värnersborg borta mot Tillberga redan i går. Då fick man 2,00. Nu har oddset sänkts – men matchen är fortfarande spelvärd. Krislaget TB saknar bland andra kuggen Pelle Fosshaug. Jag lockas av FC Köpenhamns odds. 3,10 på Parken är spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Det är kris i Trelleborg och nu kräver alla seger i handbollens bottenmöte med Helsingborg. Jag tror det kan låsa sig för hemmalaget och det finns inget spelvärde till de låga odds som erbjuds.

Micke NYBRINK

DAGENS SÄKRA

3 Turnaround (V64-1) är bästa spiken på Solvalla i dag. Han är ruskigt snabb bakom bilen och susar till ledningen i ett huj. Lita på det. Sen ska det en hel del till för att han ska förlora. Senast var han med i en hård öppning på V75, släppte, fick luckan och bara gled förbi över upploppet.

DAGENS DRAG

15 Simmer Hendrika (V64-3) är inte helt lätt att bedöma men de som såg Sverigedebuten senast på Axevalla menar att han var kanonfin. Han bara flög runt motståndet och vann överlägsen i mycket mäktig stil. Visst är det många att runda men farten har han och jag chansspikar.

DAGENS AVSLAG

9 Storm Brodde i V64-2 är absolut en bra häst men att han ska vara klar favorit är inte självklart. Enligt tränaren är hästen inte på topp och kan behöva något lopp i kroppen efter en paus. Den här garderar vi.

Per NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

15–2 säger kanske mer om Tillberga än om Edsbyn men det känns som om svenska mästarna är på gång. Villa blandar och ger och odds över 1,50 är alltid spelbara på de tre stora (Västerås, Sandviken och Edsbyn) när de inte möts inbördes. Byns odds är taget, tvåan spelas.

DAGENS DRAG

Ryggar Sportbladets nye spelexpert Ulrik Sandebäck satsar på Vänersborg borta mot Tillberga, vars insats senast inte var bra. Samtidigt kämpade väl mot Sandviken. 3 Babakova Bob går bra varje gång och är värd en varning i V64-2.

DAGENS AVSLAG

Det fanns få lag som Arsenal hade så svårt för som Bolton under Sam Allardyce. Nu tränar mister Allardyce Newcastle och han lär ha taktiken klar för att skaka om Arsenal i kväll.